Redaktionen har sat ugens A-kæde efter kampene tirsdag og fredag

Målmand: Patrick Galbraith (SønderjyskE) - efter 10 uger ude, stod han for første gang i Odense fredag aften. Bundsolid indsats af Galbraith, der holdt buret rent og oven i købet afværgede et straffeslag.

Back: Rasmus Lyø (SønderjyskE) - Fortsatte de gode takter fra tidligere på sæsonen - både tirsdag mod Esbjerg og fredag i Odense. Masser af spilletid og lægger mere offensivt til sit solide defensive arbejde. Kan komme langt i kampen om VM-pladser senere på sæsonen.

Back: Benjamin Mauritzen (Herlev) - Scorede 1-0-målet mod Aalborg og spillede hele vejen igennem solid kamp fredag aften i PM Montage Arena, hvor han var positivt kørende både i hits og aktiv med fire skud på mål. 

Forward: Alexander Lindqvist-Hansen (Herlev): Ørnenes lyn var også ustyrlig mod Aalborg og er med sin aggressive spillestil virkelig en irritation for modspillerne. Han lagde til i 6-2-sejren med to mål og en assist og +3 i plus/minus-statistikken. 

Forward: Zach Pochiro (Esbjerg): Var den mest fremtrædende Energy-spiller i nederlaget i Vojens tirsdag aften, hvor han scorede to gange. Fortsatte de gode takter hjemme mod Rødovre, hvor han igen fremstod som førende offensiv spiller og med en scoring. Holder han sig på måtten, bliver han en god joker for Esbjerg i slutspillet.

Forward: Mark McMillian (Herning): Fortsætter de gode takter for Herning, hvor han er vokset til at være en absolut nøglespiller. Positiv statistik og mål trods nederlaget i Aalborg og vigtig scoring fredag aften mod Frederikshavn. 


LIGE FØR DEADLINE: Frederikshavn henter Ludvig Adamsen i Tyringe 111.000 KRONER til Odenses veteranhjem fra Bulldogs og co.