Den solide back nåede at spille Metal Liga for fire forskellige klubber

I sidste sæson nåede Ludvig Adamsen efter et ophold i Tyringe lige nøjagtig af vende tilbage og optræde for Frederikshavn White Hawks i Metal Ligaen. 

Det blev Ludvig Adamsens fjerde og sidste danske Metal Liga-klub i karrieren efter tre sæsoner i den bedste danske række. 

Det blev til i alt 44 kampe for Herlev, Herning, Hvidovre og Frederikshavn for Adamsen, der oprindelig er opdraget i Rødovres ungdomsafdeling. Han havde en fin karriere i de canadiske juniorligaer i det næstbedste lag, og var med sin store kraft en vigtig fysisk bidragsyder på U20-landsholdet i 2015/16-VM-sæsonen. 

Nu stopper han sin aktive karriere, skriver han på sin Facebookside.

- Jeg vil gerne takke alle mine holdkammerater, trænere, værtsfamilie og venner i hele min karriere. Jeg har nogle uforglemmelige minder fra juniorhockey i Nordamerika, fra min deltagelse i VM 2015/16 i Finland med det danske U20-landshold og min professionelle tid i Europa. Jeg har været en del af nogle fine organisationer og familier, som har behandlet mig absolut fremragende og ikke blot udviklet mig som ishockeyspiller, men også som menneske, skriver Ludvig Adamsen.


CHL-flytning: Sønderjysk ærgrelse over mistet hjemmekamp BILLEDER: Skarpe skud fra kampen mellem Herlev og Rødovre