Direktør ked af at måtte skuffe sit publikum

I går blev det offentliggjort, at SønderjyskE Ishockey må spille begge kampe i første runde af Champions Hockey League på udebane i Zürich mod ZSC Lions. Samme skæbne gælder for Aalborg Pirates, der skal til Finland for at møde Kärpät Oulu to gange på udebane. 

I Vojens havde man glædet sig til at sige goddag til den store turnering, og direktør Klaus B. Rasmussen ærgrer sig på sit publikums vegne over den missede mulighed, siger han til klubbens hjemmeside.

- Vi har først og fremmest glædet os til at give fansene en stor oplevelse, men det er også en sportslig bet, at vi mister hjemmebanefordelen. Vi har før lavet store resultater i Europa på hjemmebanen – også i Champions Hockey League – og et avancement i turneringen er nu gjort markant vanskeligere med to kampe på udebane i Schweiz, siger han.

– Vi har fuld forståelse og respekt for, at vi alle skal udvise samfundssind, og at mange ting ændrer sig, og det er nødvendigt at træffe nogle svære valg – også i sportens verden – men vi meget ærgerlige over, at vi ikke kan give vores tilskuere den her oplevelse, når de i forvejen har lidt.

- Nu sætter vi alle kræfter ind på at komme godt i gang i Metal Ligaen, hvor det går løs om halvanden uge, og vi giver den også vores bedste skud, når vi rammer ind i Champions Hockey League, selv om det bliver vanskeligt med to svære udekampe, lyder det fra SønderjyskE-direktøren.

SønderjyskE og Aalborg skal på CHL-udebane 17. og 18. november, hvis alt går efter planen. 


ZACH POCHIRO rykker til Fort Wayne i ECHL Ludvig Adamsen stopper sin aktive karriere