Herlev-forwarden tilfreds med sæsonstarten for holdet, ikke personligt

Herlev vandt sikkert 4-1 over Esbjerg i aftes og havde meget nemt ved at holde hjemmeholdet fra fadet. Det betyder, at Eagles er på vej fremad i tabellen og nu ligger rigtig godt i forhold til at ramme en Metal Final4-runde senere på sæsonen. 

Opskriften er, at Eagles har bygget videre på det fundament, Patric Wener lagde i sidste sæson, pointerede en af Herlev-danskerne Luis Blak Olsen, på vej hjem fra kampen i aftes. 

- Vi har fået rigtig godt styr på systemerne og den måde, vi spiller på, og jeg fornemmede hele tiden, at vi havde godt styr over kampen, lød det fra Luis Blak Olsen. 

På spørgsmålet om, hvorvidt man er begyndt at tale om Final4-pladserne i Herlev-bussen, er Luis Blak Olsen lige så forsigtig som kollegerne rundt omkring i de andre klubber. 

- Der er tæt kamp om de fire pladser, men vi tager en enkelt kamp ad gangen, lyder det fra Blak Olsen.

Den solide forward er for nylig røget ned i tredjekæden efter at have spillet sammen med Joonas Riekkinen og Alexander Lindqvist Hansen tidligere i sæsonen. 

- Lige nu er jeg i tredjekæden, og det er altid sjovest at spille i de to bedste kæder. Personligt har jeg ikke fået den start på sæsonen, jeg havde håbet på, men til gengæld har vi som hold fået en rigtig fornuftig start, siger Luis Blak Olsen til Metalligaen.dk. 

Herlev drager videre på udebane fredag aften, når det gælder en kamp i Frederikshavn. Endnu en vigtig match i kampen om Metal Final4-pladserne. 

 


VIDEO: Højdepunkterne fra SønderjyskE-Odense VIDEO: Thomas Lillie efter CHL-kampen i Finland