Den målfarlige angriber fortsætter endnu en sæson hos Bulldogs

Lukas Lundvald Nielsen (24) tager endnu en sæson i Odense Bulldogs skriver klubbens hjemmeside. Lundvald har imponeret træner Marc Lefebvre, der storroser angriberen i forbindelse med Odenses stærke spil i 2020. 

- Han har været en stor del af vores turnaround i anden halvdel af sæsonen, og jeg glæder mig til at arbejde med ham igen. Han bringer både masser af energi og "skill" ind på vores hold, og han er en essentiel part af kulturen, som vi bygger her i Odense, siger Bulldogs-træneren. 

Lundvald selv er vokset op i Odense-ishockeyen. 

- At skrive med Odense, betyder meget for mig. Jeg kom ind på en tryout tidligere og ville gerne bevise mit værd på holdet. Nu har jeg så forlænget for endnu en sæson. Det føler jeg, er en blåstempling af mine kvaliteter og min person. Jeg elsker at spille i Odense, og det betyder rigtigt meget, når det er mange tilskuere på lægterne.

- Det er en vild stemning, og man kan mærke, hvordan publikum lever sig ind i kampene. Og så synes jeg det er fantastisk med fredagskampene, der er noget nostalgisk over disse kampe i Fyns største værtshus. Det håber jeg på mere af i den kommende sæson, lyder det. 

Lukas Lundvald står 12 mål og 18 assister foreløbig i sæsonen. 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Herlev Eagles OPTAKT: Esbjerg Energy-Rungsted Seier Capital