Kampstart 19:30 i Granly Hockey Arena

Esbjerg slider for sjettepladsen og god form frem mod slutspillet, mens Rungsted stadig er i spil til tredjepladsen.

Det er forudsætningerne før mødet i Granly Hockey Arena, som hjemmeholdets lejr kommenterer således i kampoptakten: 

Vi vil gerne levere en god indsats mod Rungsted. Vi har meget at bygge videre på fra Aalborg-kampen og vi vil gerne fortsætte med at gøre tingene rigtigt op mod slutspillet. På denne tid af året er det ekstra vigtigt at være klar. Hver spiller skal have fokus på at udfylde sin rolle og sine opgaver på holdet bedst muligt. Når det er på plads, skal vi koordinere indsatsen og få spillerne til at fungere som et hold. Og det skal gerne ske i alle tre zoner, siger Mark Pederson, Esbjergs træner. 

- Vi har som altid fokus på os selv, vores eget spil og det vi selv kan påvirke. Derfor spekulerer vi ikke på, hvem vi skal møde i slutspillet. Turneringen er ændret, så top 3-holdene ikke længere skal vælge modstander i kvartfinalen, men tildeles en modstander efter placeringerne i grundspillet.

- Disse placeringer er umulige at forudsige nu, og jeg tror ikke vi kan spekulere i hvordan vi får den ene eller den anden modstander. Derfor må vi vente at se, hvem vi skal møde i kvartfinaleserien, til den sidste kamp i grundspillet er færdig, tilføjer han. 

Rungsted har været mere end en anelse i problemer med skader på det seneste, og det skal blive yderst spændende, hvem de forsvarende mestre trækker ind i opstillingen i aften.

Skader/karantæner: Esbjerg havde sine syv backer og 13 angribere med i Aalborg tirsdag, mens Rungsted senest i Frederikshavn var uden Juuso Pulli, T.J. Moore, Frederik Høeg, Anders Poulsen og William Nistrup. 

Historikken: Det har været op og ned for de to hold i sæsonens kampe. Rungsted står med tre sejre og 9-6 i point og vandt det seneste opgør 5-2 hjemme. 

Statistikken: Den nye mand for Esbjerg, Jason DeSantis, er trådt ind i en nøglerolle. 25:54 minutters istid, mål og assist. Vores bud herfra er, at han er godt "bytte" i forhold til skadede Walsh, der altså måtte tage hjem. 


Lukas Lundvald forlænger: En essentiel del af vores "turn-around" OPTAKT: Frederikshavn-SønderjyskE