Kampstart 19:30 i Kvik Hockey Arena

Herning Blue Fox og Herlev Eagles kan sagtens ramme hinanden i en kommende kvartfinale, og kampen i aften kan altså sagtens tjene som en slags generalprøve frem mod 13. marts. 

Og nøjagtig som hos SønderjyskE, hvor Herlev også har drillet, så er Eagles også en slags "angstgegner" for Herning i Kvik Hockey Arena, hvor ørnene har vundet to gange. 

I de to matcher har Herlev snuppet fem point i to kampe og scoret 12 gange i Herning. Det er stensikkert noget, Herning vil forsøge at revanchere i aften og før slutspillet, så vi skal forvente et yderst koncentreret hjemmehold i aften.

Samtidig kan Herning i teorien også sikre sig andenpladsen i aften, og vi kan faktisk stå i den situation - hvis resultaterne passer - at Herning og Herlev i aften efter kampen definitivt kan ende med at vide, at de skal mødes på næste fredag i første kamp i slutspillet. 

Så der er masser af spændende perspektiver i aften, hvor et Herlev-mandskab i god form kan spille sig stærkt ind i slutspillet. Som det eneste hold sidder Herlev nemlig over på sidste spillerunde tirsdag aften.

Thompson, Skinnars, Riekkinen og co. spiller god ishockey for øjeblikket og selvfølgelig er det også et kardinalpunkt for Eagles at holde sig fri for skader i aften, så holdet er intakt frem mod næste fredag. 

Historikken: Som skrevet. Herlev har snuppet fem point og scoret 12 gange mod Herning i løbet af sæsonen - i Herning. I Herlev har Eagles vundet to kampe i ordinær spilletid - og tabt en enkelt. Solidt overtag til aftenens gæster altså inden kampen i aften.

Skader/karantæner: Herning har Nicolai Weichel ude og begyndte kampen i Rungsted uden Reid O'Neill. Herlev er kørende uden nævneværdige skader, som det næsten har været tilfældet i hele sæsonen. 

Statistikken: Begge mandskaber kommer glimrende ind til kampen med tre sejre på stribe og ser dermed ud til at finde formen på rette tidspunkt.

Hold øje med: Kristoffer Astorp fik roser fra alle leder og kanter efter sejren i Rungsted tirsdag aften, mens Herlevs Johan Skinnars går efter titlen som pointkonge og bare bliver ved at øse ind - ikke mindst med assister. 

Det forventer vi: Et vældig koncentreret hjemmehold, der vil forsøge at holde tæt bagude og undgå udvisninger mod Herlev, der bare kan køre på og spille frit. Hvem får først fat?


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates Lukas Lundvald forlænger: En essentiel del af vores "turn-around"