Kampstart 19:30 i Rødovre Centrum Arena

Hvis vi tager om generalprøver, så er matchen i aften mellem Rødovre og Aalborg bestemt en af slagsen.

Allerede næste fredag mødes de to mandskaber i sæsonens første kvartfinale, og selvfølgelig vil begge hold gerne sende signaler i aften. For Rødovres vedkommende gælder det om at "holde hjemmebanen" mod Aalborg i grundspillet, mens nordjyderne naturligvis tænker den anden vej og vil forsøge at vinde en match i Rødovre Centrum Arena, inden grundspillet er ovre.

Rødovre har nemlig gjort det, som ingen andre Metal Liga-mandskaber har formået i hele sæsonen: Holdt Pirates-offensiven fuldstændig i skak i to gange 60 minutter på egen is.

Mighty Bulls har vundet de to matcher med 2-1 og 2-0, og i aften gælder det om at fortsætte det tætte forsvarsspil og holde optimismen frem mod kvartfinalen. 

Her vil Aalborg med sikkerhed blive vurderet som kæmpefavorit, uanset udfaldet i aften. 

Det er også tid til at fejre Jannik Karvinen i Rødovre, der er blevet rekordholder i klubben. Han har passeret Michael Smidts 669 kampe, og bliver hyldet inden matchen i aften.

Aalborg kommer med 12 point i de seneste fem kampe og trods nederlaget hjemme mod Esbjerg, er nordjyderne i fin form frem mod slutspillet. Spillemæssigt var assisterende træner Ronny Larsen tilfreds med kampen mod Energy (2-3 efter overtid), men manglede blot den rette udnyttelse af chancerne. 

Historikken: Som skrevet har Aalborg haft problemer i Rødovre med smalle nederlag. Til gengæld har Pirates uden problemer banket Mighty Bulls hjemme i Bentax Isarena tre gange. 

Statistikken: Jannik Karvinen, der blev kaldt tilbage som hjælper i en svær situation, står for et mål og otte assister i sæsonen og har spillet godt et kvarter i gennemsnit pr. kamp i sæsonen. 

Skader/karantæner: Nicklas Carlsen, Kasper Larsen, Jonas Sass, Thomas Olsen, Kim Johansson og Magnus Galby var ude for Rødovre i Vojens senest. Aalborg stiller pt. med fuldt hold, ser man bort fra langtidsskadede Marcus Pedersen. 

Hold øje med: Matt O'Connor kommer ind som nøglespiller - både i aften og fra på fredag. Rødovre skal have defensiven til at stemme perfekt, og det kan sagtens blive vanskeligt mod den til tider sprudlende Aalborg-offensiv. 

Det forventer vi: Rødovre har desperat brug for en succes efter seks nederlag på stribe, og vil kæmpe med næb og klør for at holde optimismen frem til næste fredag. Spørgsmålet er om det er nok mod Aalborg, som går ind som solid favorit i aften. 


VIDEO: KONG KARVINEN har slået klubrekord i Rødovre - hyldes i aften OPTAKT: Herning Blue Fox-Herlev Eagles