Jannik Karvinen hyldes for sin rekord i aften - og Rødovre Mighty Bulls TV har lavet en fremragende video for at fejre ham

Det var slet ikke meningen, at Jannik Karvinen skulle have spillet ishockey for Rødovre i denne sæson. Men som ægte Rødovre-mand trådte Jannik Karvinen til som en ven i nøden, og nu er han fortsat for resten af sæsonen.

Det har betydet, at han har fået legendestatus i Rødovre. Han har slået klubrekorden for officielle kampe for Rødovres førstehold, og har passeret Michael Smidts 669 kampe inden kampen i aften mod Aalborg, hvor han ifølge Mightybulls.dk spiller sin kamp nummer 672 for klubben.

Karvinen er blevet ældre og er knap som tidligere. Men han kan stadig være en nydelse at se på, for Jannik Karvinen er en af de spillere i de seneste årtier, der har haft bedst spilforståelse og skøjteløb i dansk ligaishockey overhovedet. Manglen - som hans far Heikki også bemærker i vedhæftede video - har nok været temperament og en fandenivoldskhed, der kunne tage Jannik Karvinen det sidste skridt udover Rødovre og Metal Ligaen. 

Men en ægte elegantier og i øvrigt også en gentleman på isen, der altid har holdt sig for god til ufint spil og bissestreger. Karvinen har - desværre for cv'et - været i Rødovre i en "tynd tid", når det gælder medaljer, men har altså alligevel formået at markere sig.

Han har været i Malmö som junior og ude en enkelt sæson i Division I-hockey i Kristianstads IK, inden han hurtigt vendte tilbage til Rødovre, som altid har været hjerteklubben.

Steen Marcussen står bag denne fremragende video om Karvinen, hvor flere generationer af det store ishockeynavn taler:

 


Corona-situationen: LIGAMØDE KLOKKEN 14, udmelding hurtigst muligt derefter OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates