SønderjyskE-sportschefen glædede sig over attituden hos sit mandskab i weekenden

For første gang siden 2013 vandt SønderjyskE igen den danske pokalturnering, nu kaldet Metal Final4, og det var i den grad noget, der glædede Kim Lykkeskov, der nu er sportschef og assistenttræner hos SønderjyskE. Da sønderjyderne senest vandt pokalen, blev sejren efterfulgt af to finalenederlag.

- Den her pokaltriumf betyder ekstra meget, fordi vi virkelig har ventet længe. Jeg var stadig aktiv spiller, da vi tabte 0-5 til Herning med fuldt hus på hjemmebane og 1-2 året efter - også mod Herning. Siden dengang har det brændt i mig for at hente den her pokaltitel og derfor føles det ekstra godt at vinde den her gang, siger Kim Lykkeskov til Der Nordschleswiger.

- Mange havde allerede afskrevet os før semifinalen, men vi viste alle, at vi kan skabe resultater med et stærkt kollektiv. Vores målmand stod godt, og endelig scorede vi de manglende mål i powerplay. Til sidst vandt vi fuldstændig fortjent, lød det fra Kim Lykkeskov, der glædede sig over holdets attitude. 

- Den attitude kan bringe os langt, når vi kommer længere hen på sæsonen. Nu skal vi glæde os over den her pokalsejr, men tilfredsheden må ikke snige sig ind, så falder det hele fra hinanden igen, siger han til avisen. 

 


Redaktøren: Vedel og Jaspers som weekendens store vindere FINAL4-FINALEN I BILLEDER: Tag med tilbage til Bentax Isarena lige her