Blue Fox-veteranen vil slet ikke tænke frem til slutspillet endnu

Mads Christensen har vundet utallige guldhjelme i Danmark og Tyskland og fremstår med sine 11 mesterskaber som den måske mest vindende ishockeyspiller i Europa. 

Guldet klæber med andre ord til Christensen, der drømmer om at afslutte karrieren med endnu en plads øverst på skamlen med barndomsklubben Herning.

Men selv om den her sæsonåbning har været nærmest perfekt, har Mads Christensen slet ikke tanker på guldmedaljer endnu, siger han til Sportherning.dk.

- Vi snakker ikke om guld - det er for tidligt - men det er klart, at vi har ambitioner om, at det skal gå bedre end i de seneste sæsoner, lyder det fra Blue Fox-forwarden. 

- Nøglen til succes er at tage selvtilliden fra sejrene med videre, men vi koncentrerer os stadig om kun at tage én kamp ad gangen. Vi skal ikke kigge for meget på tabellen og statistikkerne, siger Mads Christensen til Sportherning.dk.

Herning kom i trit igen i aftes, hvor det blev til en sikker 5-0-sejr hjemme over Rødovre. 

Dermed fik midtjyderne altså revanche for nederlaget på 0-4 i Esbjerg fredag aften og står nu med 11 sejre i de seneste 12.

Fredag og lørdag venter et dobbelt topopgør mod SønderjyskE. Som tabellen ser ud lige nu, er det altså et opgør mellem nummer et og to i tabellen. 

I sidste sæson tabte Christensen og Herning til Rungsted i kvartfinalen. 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rungsted-Aalborg OPTAKT: Herlev Eagles-Esbjerg Energy