SønderjyskE-træneren stærkt tilfreds med sejrene over Herning

SønderjyskE har haft et par rigtig gode uger.

Samtlige modstandere i top fire er blevet slået, kulminerende med sejrene over Herning fredag og lørdag, hvor det blev til fem point af seks mulige. 

Det efterlod naturligvis en tilfreds Mario Simioni, der efter kampen lørdag talte med Der Nordschleswiger. 

- Igen er alle begyndt at investere mere og arbejde hårdt. Vi har genfundet indsatsen fra de første kampe i sæsonen. Med den her arbejdsmoral bliver vi svære at slå, siger SønderjyskE-træneren. 

Han var utilfreds med, at SønderjyskE fik annulleret et potentielt mål til 4-2 for goalie interference. 

- Det burde have talt. Martin Eskildsen blev skubbet ind i målmanden og havde ingen mulighed for at undvige, lød Mario Simionis fortolkning af den situation. Heldigvis lod vi os ikke slå ud af deres 3-3-mål og fik hurtigt scoret i overtiden. 

- Efter 0-4 mod Rødovre havde vi lange samtaler om vores problemer på udebane og om, at vi ikke leverede samme indsats som i begyndelsen af sæsonen. Allerede mod Aalborg og Odense viste spillerne en reaktion, og bortset fra første periode hjemme mod Herning (fredag aften) spillede vi fremragende ishockey. Det var altså førerholdet, et helt utroligt ishockeyhold, der spiller som en maskine. De havde ikke tabt en hjemmekamp inden sæsonen - det har de nu, lød det fra en glad Mario Simioni overfor Der Nordschleswiger. 

Han er fraværende i morgen, når SønderjyskE spiller i Rungsted. Af personlige årsager rejser Simioni til Canada. 


Ingen tvivl om udfaldet i Esbjerg Tirkkonen skuffet over sine spilleres indsats lørdag aften