Sportschefen har fået nye udfordringer

Efter tre år på posten som sportschef hos Herning Blue Fox, har Martin Struzinski efter eget ønske valgt at stoppe samarbejdet. Beslutningen har intet at gøre med Blue Fox’ exit i kvartfinalen i årets turnering, men er udtryk for et ønske om, at ville prøve kræfter med nye opgaver.

Martin har under sin ansættelse løftet det sportslige setup i klubben til et niveau, hvor vi ikke har været tidligere, og vi føler os overbevist om, at klubben vil høste frugterne af dette arbejde i sæsonerne der kommer, siger formand Claus F Sørensen.

Samarbejdet mellem Herning Ishockey Klub og Herning Blue Fox og hele talentudviklingsarbejdet er sat på skinner, og fungerer fantastisk efter vi har fået sat mere struktur på opgaverne.

Martin Struzinski vil fortsat i de kommende uger stå til disposition med henblik på at give klubben muligheden for at komme videre i arbejdet omkring sammensætningen af truppen til næste sæson, som er den opgave der i første omgang fylder mest.

Herning Blue Fox ønsker Martin Struzinski al muligt held og lykke fremover.


VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Rungsted Herning: Tre imports kan være i spil til den kommende sæson, fem er ikke aktuelle