SønderjyskE får en spiller der vil arbejde stenhårdt og konkurrerer hver kamp, hvert skift og til træning, forsikrer Matt Salhany

I går lancerede SønderjyskE indkøbet af den nye amerikanske forward Matt Salhany, der blev præsenteret som klubbens syvende import. Salhany er røget til Vojens, fordi hans AHL-mandskab fra Adirondack ikke hverken åbner eller gennemfører sæsonen i ECHL, og fordi en anden SønderjyskE-spiller, Cam Brown, har en fortid sammen med Salhany.

- Kim Lykkeskov og Mario Simioni har talt meget om klubbens værdier og hvad de forventer af mig og det hele lød meget tiltalende. Cam Brown spillede også en stor rolle i at få mig til SønderjyskE, siger Matt Salhany.

- Cam og jeg spillede ungdomshockey sammen og tanken om, at vi skulle gøre det igen, var ret spændende. Cam er en fantastisk fyr både som menneske og spiller - han talte varmt om både organisationen og den gode stemning i omklædningsrummet og så var beslutningen ikke så svær, tilføjer han.

Matt Salhany har gennem sin karriere spillet sammen med Matt Prapavessis og Brendan Harms, der begge spiller for SønderjyskE, ligesom han også har været holdkammerat med Esbjergs Cam Knight – og beskriver sin spillestil således.

- Jeg er nok det man vil kalde for en hurtig wing, der gerne vil sætte fart på spillet. Jeg nyder at skabe resultater offensivt, at lægge op til mål og naturligvis selv at score dem, lyder det.

- Jeg er ret effektiv, både når der skal forecheckes og backcheckes og jeg elsker at spille både powerplay og boxplay. Men fremfor alt, så får SønderjyskE en spiller der vil arbejde stenhårdt og konkurrerer hver kamp, hvert skift og til træning, siger Matt Salhany.

Han afventer for øjeblikket sin tilladelse til at spille for SønderjyskE og dermed er det altså stadig uvist, hvornår den nye angriber får debut.

- Jeg er kommet herover for at arbejde hårdt og for at bidrage på holdet. Jeg skal forsøge at presse både mig selv og de andre på holdet til at yde det maximale, så vi kan komme så langt i playoff som overhovedet muligt. Jeg vil forsøge at suge alt til mig, hvad Vojens og Danmark har at byde på. Jeg ved også, at jeg vil blive mødt af udfordringer både på og udenfor isen, og at der skal nogle justeringer til, men jeg er bare glad for hver eneste udfordring der kommer min vej, siger Salhany. 


VIDEO: 12 MÅL fra kampen mellem Herlev og Herning VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted-Odense