Den nordjyske klassikers udgave nummer et løber af stablen i aften

I går var 800 tilskuere på plads til slaget i syd mellem Odense og SønderjyskE. I skrivende stund har over 1300 tilskuere allerede trukket billet til derbyet mellem Aalborg og Frederikshavn, der spilles i Gigantium.

Hvis det er for tidligt at tale om hockeyfeber, så kan vi i hvert fald melde om forhøjet temperatur hos ishockeypublikummet herhjemme i forhold til lysten og glæden til endelig at se heltene i aktion igen.

Det bliver dog et par lidt decimerede mandskaber, der tørner sammen i aften, for alle arbejds- og opholdstilladelser er endnu ikke dumpet ind endnu, ligesom der er fravær af skades- og personlige årsager. 

Eksempelvis er Frederikshavn-målmand Tadeas Galansky fritaget, da han lige er blevet far, og det bliver ifølge Nordjyske et White Hawks-hold med blot en enkelt import, der stiller op i aften.

- Vi kan desværre ikke have alle vores nye udenlandske spillere med, fordi vi venter på arbejdstilladelserne. Derfor kommer vi til at spille med lidt andre kæder, end når sæsonen starter. Men det bliver fantastisk at skulle spille for vores fans igen, siger Aalborg Pirates’ cheftræner Garth Murray til Nordjyske, der også streamer kampen fra Gigantium Isarena. 

Der er faceoff klokken 19 og naturligvis kan du læse om kampen i aften på Metalligaen.dk. 


LIVESTREAM: Nordjyske.dk sender fra Aalborg Rundt om testkampen: To hurtige SønderjyskE-kasser sænkede Bulldogs