Direktør Lars Laursen havde ellers lovet sit personale fri til Metal Final4

Det blev Aalborg igen. 

Og det var enighed hos alle fire klubber, at nordjyderne - nøjagtig som i fjor - fik værtskabet for årets pokalslutspil tildelt. 

Direktør Lars Laursen gør klar til endnu en tørn, selv om han faktisk havde lovet sine medarbejdere, at de skulle "på udebanetur" for at Metal Final4-hockey. Nu skal de i stedet "i arbejdstøjet". Det fortæller han i et interview med Nordjyske. 

- Sådan er det. Jeg lever med den røg, jeg får fra de andre på kontoret. Det er kun sjovt, at de er lidt efter mig. Når de begynder at sige noget, så plejer jeg bare at sige, at jeg har så svært ved at sige nej. Og når det kommer til stykket glæder de sig ligeså meget som alle vores mange fantastiske frivillige, der altid stiller op til sådan et par dage. Vi vil prøve at gøre det endnu bedre, end i de tidligere udgaver, lyder det fra Lars Laursen.

Han afslører i samme interview, at præmiepengene i alt var på omkring 600.000 kroner i fjor og at Aalborg Pirates er klar til at poste det samme beløb i turneringen igen. 

Metal Final4 har i de seneste sæsoner været en stor publikumssucces med noget, der har lignet fulde huse i Sparekassen Danmark Isarena, hvor tilskuere fra samtlige fire klubber har festet sammen. 

Mon ikke stemningen bliver noget lignende igen?


OSKAR DRUGGE skifter til SønderjyskE DIREKTE PÅ METALLIGAEN.TV - Herrelandsholdet i kamp mod Østrig