Svenskeren tørner nu ud for sin tredje danske klub i karrieren - kontrakten gælder frem til 2025

Efter Herning og Aalborg er den svenske back Oskar Drugge nu klar til at tørne ud for SønderjyskE i resten af denne sæson. Det skriver sønderjyderne i en pressemeddelelse, hvor Drugge præsenteres således: 

Meritterne beretter om en spiller, der i flere sæsoner har leveret flotte resultater på højt niveau. Oskar Drugge blev i foråret 2023 Dansk Mester med Aalborg Pirates. Han blev Metal Ligaens back-topscorer med 39 points, og fik meget fortjent også en ekstra titel til CV´et med kåringen til Metal Ligaens All-Star hold.

Drugge har også spillet en enkelt sæson (2021/22, red.) i Herning Blue Fox, hvor det blev til imponerende 35 points i 42 kampe. Han har huseret i HockeyAllsvenskan i en årrække, en enkelt sæson for Timrå IK i den bedste svenske lige SHL, og senest har han spillet i den østrigske liga for Vienna Capitals.

En meget glad og tilfreds direktør i SønderjyskE, Klaus Rasmussen, fortæller, at klubben tidligere har forsøgt at få den svenske back på holdkortet:

– Ja, det er ingen hemmelighed, at Oskar Drugge er en ønskespiller for os. Vi har fulgt ham gennem flere sæsoner, og har bare fået bekræftet at vi får tilgang af en spiller der bliver en markant forstærkning til truppen, både defensivt og i special teams situationerne (over- og undertalsspillet, red.), siger SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen. 

- Han er en meget stærk og offensiv back, som via sit eminente skøjteløb og højre-fatning vil tilføre en ekstra dimension, især i vores powerplay formationer, tilføjer han. 

– Vi er glade for, at Oskar Drugge trækker i den lyseblå trøje i resten af indeværende sæson og også den kommende sæson 2024-2025. Vi ser i den grad frem til at præsentere ham for sponsorerne, og jeg er overbevist om at vores fantastiske fans vil give ham en ekstra varm velkomst i forbindelse med lokalopgøret på fredag mod Esbjerg Energy. Her forventer vi også at sætte ny, tilskuermæssig sæsonrekord, og jeg kan kun opfordre syd- og sønderjyderne til at møde op til en forrygende og festlig hockeyoplevelse fra den absolut øverste hylde, lyder det fra Rasmussen. 


COACHES CHALLENGE er tilbage i Metal Ligaen METAL FINAL4: Aalborg-organisation på vej i arbejdstøjet