Endnu ikke nogen fast aftale på plads, siger sportschefen

Den 20-årige tjekke Michal Vagner kom oprindelig til Frederikshavn for at gøre sig skarp på klubbens U20-hold. 

Men allerede efter en række træninger med Metal Liga-holdet under landsholdspausen, lykkedes det Vagner at overbevise træner Pelle Hånberg om, at han skulle have en chance for at byde sig til hos White Hawks.

Tjekken har kvitteret med et par glimrende præstationer, og har muligheden for at spille sig til en kontrakt, siger White Hawks-sportschef Kasper Kristensen til Nordjyske.

- Det er en spændende ung forward, som har vist sig godt frem, og nu prøver vi ham så på vores ligahold. Det er endnu for tidligt at sige om, det skal være en fast aftale, men det første indtryk er godt, lyder det fra Kristensen.

I modsætning til flere andre klubber i Metal Ligaen, er White Hawks - udover den gode kontakt med unge Vagner - ikke ude for at søge på markedet efter nye imports.

- Vi er ikke i markedet for at finde noget nyt. Lige nu er vi glade for den trup vi har, og vi ser også, at flere af vores udenlandske spillere er begyndt at præstere bedre, og det kan vi aflæse på vores resultater, siger Kasper Kristensen til Nordjyske


Linus Lundberg stopper i White Hawks Klubikonet Peter Glad er gået bort: Frederikshavn-hockeyen er i sorg