Den unge back vil forsøge at fange mere spilletid i den kommende sæson

Også i den kommende sæson råder Esbjerg Energy over den 19-årige talentfulde back Mikkel Rask Nielsen:

- Mikkel er en fysisk stor back. Han har en god indstilling, er motiveret for at lære og for at udvikle sig mest muligt. Blandt kompetencerne er et godt skud, så der er et godt fundament for at videreudvikle de kompetencer Mikkel har og bygge nye på, fortæller assistenttræner Erik Petersen fra Esbjerg Energy.

- For at foretage den udvikling, som Mikkel skal igennem, er der flere forudsætninger, der skal opfyldes. Først og fremmest skal arbejdet fortsættes, men det kræver også spilletid og erfaring på et højt niveau. Den spilletid skal han som alle andre arbejde for at gøre sig fortjent til.

Mikkel Rask er 193 cm høj og vestjyde. Han har repræsenteret Esbjerg IK og Esbjerg Energy, hvor han debuterede i Metal Ligaen i sæsonen 2020/2021.

- Jeg er glad for fortsat at kunne spille for Esbjerg Energy. Det er dejligt at få muligheden for at spille endnu en sæson i den gule trøje. Truppen rummer mange dygtige backs, men jeg vil fortsætte arbejdet og kæmpe hårdt for at få den spilletid, som jeg kan få, fortsætter Mikkel Rask.

- Jeg vil altså kæmpe for mere spilletid i den kommende sæson. Mit mål er at videreudvikle mig som menneske og som ishockeyspiller, så jeg håber og tror jeg vil få chancen. Vi har en rigtig god trup, med dygtige spillere og en god stemning. Her kan jeg lære meget.

Mikkel Rask har deltaget på flere ungdomslandshold. Han har deltaget i en U20-slutrunde og har spillet 48 kampe i landets bedste række.

- Alle skal arbejde for spilletiden i truppen. Men jeg er også sikker på, at Mikkel er det rigtige sted i forhold til sin udvikling. Esbjerg har en god organisation med fokus på udvikling, spillerne i truppen er villige til at lære fra sig og vi har i trænerteamet fokus på udvikling, understreger Energy-assistenten.

- At få spilletid er aldrig nemt. Vi har mange dygtige backs med erfaring mange steder fra, så det kræver meget. Opgaven for Mikkel er at være tålmodig, udvikling tager tid så han skal fortsætte arbejdet, vise sig frem for trænerteamet og tage kampen for spilletid op med de øvrige spillere, pointerer dansk/canadieren.

- Jeg synes, at retningen i min udvikling har været rigtig. Fællesskabet i truppen er vigtigt i dagligdagen og de rutinerede spillere er villige til at dele erfaringerne med yngre spillere. Det giver håb om mere spilletid i den kommende sæson, så jeg glæder mig, slutter Mikkel Rask. 

 


Første udgave af klassikeren i nord i aften Rungsted forlænger med David Grubak