Fynboerne vandt med hele 8-1 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs 1-8 (0-4,1-1,0-3)

White Hawks-nedturen fortsætter, mens Odense fik tre vigtige point i kampen om Metal Final4-pladserne. Fynboerne vandt med hele 8-1 i Nordjyske Bank Arena og det må vække foruroligende miner hos vendelboerne.

Odense fik den perfekte start på kampen foræret af Frederikshavn.

Tadeas Galansky fik ikke skubbet pucken væk bag mål, fynboerne snuppede den og fik den lirket ind til Joakim Thelin, der sikkert kunne score til 1-0 i gæsternes favør.

Det skulle blive meget værre for Frederikshavn i en mareridtsagtig første periode.

Efter blot seks minutter skød Jeppe Urup på mål og Filips Buncis styrede smart pucken ind bag Galansky. Og for at det ikke skulle være nok, havde Odense også heldet med sig, da Kristian Jensen på en kontra skød på mål og ramte holdkammeraten Radim Piroutek og derefter fløj over en chanceløs Galansky, der var gået en halv meter ud af sit mål.

Da Kristian Jensen fik kampens første udvisning efter 13 minutter, fik White Hawks sat en fornuftig omgang powerplay op. Dog uden at få succes.

I stedet gik det hverken eller bedre end af Brandon Estes fik lov at spadsere helt ind under mål og sætte 0-4 på tavlen kort før pausen.

Det lignede en tidlig afgørelse på kampen og stemningen var nedtrykt hos de hårdt prøvede White Hawks-fans.

Den nye mand i Frederikshavn Alexander Lunsjö tog to udvisninger i anden periode, og nummer to kostede Odenses femte mål.

Kristian Jensen fik lov til at prikke pucken ind ved nærmeste stolpe.

Frederikshavn fik en lille oprejsning inden pausen på en Thomas Spelling-hug af "den gamle skole" og havde også et par gode forsøg ved Alexander Lunsjö i slutningen af perioden.

Men kampen var afgjort, og det hører med til historien, at White Hawks i dag måtte undvære Sebastian Holm, Jared Freadrich, Jesper Thörnberg og Frederik Andersson, mens Fredrik Bergvik var tilbage i Odense-buret. Til gengæld stillede fynboerne uden den afskedigede angriber Blake Bennett.

I tredje periode kom fynboerne hurtigt foran 6-1 ved Radim Piroutek, og Jeppe Jul Korsgaard fik øget yderligere, inden Sebastian Maddock afsluttede den fynske målfest ved at skrabe aftenens sidste mål efter et klumpspil foran Frydkjærs mål. Han var kommet ind efter første periode og fik ikke supermeget hjælp af sit forsvar.

Der er noget arbejde at gøre i Frederikshavn, mens Odense frem til fredag kan intensivere jagten på en afløser for Blake Bennett.

Bergholt slap med skrækken: Klar igen inden længe BLAKE BENNETT og Odense Bulldogs stopper samarbejdet