Er kommet til Nordjylland for at vinde endnu en guldmedalje

Nikolaj Krag-Christensen spillede tirsdag aften sit første lokalderby i Nordjylland.

Krag-Christensen var i sidste sæson mester med Rungsted Seier Capital, men er nu skiftet til det nordjyske og Frederikshavn, som han kender ganske godt efter sidste sæsons semifinaleserie, hvor nordjyderne og Rungsted "battlede" over seks kampe i måske den bedste serie i sidste sæsons slutspil.

Nu har Krag-Christensen - der i øvrigt er NHL-draftet af St. Louis tilbage i 2016 - selv trukket den hvide Frederikshavn-trøje over hovedet, for han holder af den spillestil, der bliver praktiseret i Frederikshavn, siger han til Nordjyske.

- Dder bliver spillet god ishockey heroppe med en masse fart i skøjterne, og det er den form for ishockey, jeg gerne vil spille, så jeg er overbevist om, at det var det bedste for mig, at jeg skiftede hertil. Jeg tror på, at vi har holdet til at vinde mesterskabet, og det var også en af grundende til, at jeg tog herop, siger han til avisen. 

Krag Christensen er oprindelig Rødovre-dreng, men efter et par år i Sverige, skiftede han til Rungsted, hvor han i sidste sæson var fast bestanddel i den tredjekæde, der i den grad også var afgørende for, at Rungsted vandt DM-guld.

I lokalopgøret i Frederikshavn tirsdag var han ifølge kamprapporten placeret i White Hawks' andenkæde sammen med Søren Nielsen og Christoffer Åkesson. 


GALLERI: Skarpe billeder fra Herning-Rødovre Lasse Lassen: Det var pisseirriterende