Med en større kapitalindsprøjtning bliver Thomas Sandgaard nu en del af anpartskredsen i Odense Bulldogs

Den fynske forretningsmand, Thomas Sandgaard, har engageret sig i Odense Bulldogs med en større kapitaltilførsel. Udover Thomas Sandgaards investering, har der desuden været markant opbakning blandt lokale interessenter omkring Odense Bulldogs, der også har valgt at investere i klubben.

Det skriver Odense Bulldogs på sin hjemmeside her til formiddag. Sandgaard er god bekendt af den nye Bulldogs-direktør Ole Nielsen og det er en årsagerne til, at han investerer og involverer sig. 

Thomas Sandgaard ser frem til sin involvering i Odense Bulldogs og glæder sig over at kunne være med til at skubbe klubben i den rigtige retning.

- Odense Bulldogs gennemgår en spændende udvikling, og jeg ser det som et yderst interessant projekt at engagere mig i. Jeg er oprindeligt fra Fyn og boede de første 20 år i Ringe og Odense, som også betyder, at jeg har følelsesmæssig relation til byen, der er medvirkende til, at jeg nu engagerer mig i Odense Bulldogs.

- Jeg kender desuden Ole og ved hvad han står for, samt hvad han tidligere har præsteret. Derfor har jeg også fuld tiltro til projektet og jeg ser frem til at være med på rejsen og bidrage til den positive udvikling af klubben. Jeg håber samtidig, at min involvering kan være medvirkende til at sætte flere hjul i gang omkring klubben og skabe en positiv effekt, der smitter af på det fynske erhvervsliv.

Covid-19 har skabt udfordrende betingelser for al underholdning, men særligt sporten har været hårdt ramt. Derfor kunne timingen for mit engagement heller ikke være bedre, da det er nu, at vi for alvor skal i gang igen og komme godt ud af starthullerne, siger Thomas Sandgaard. 

Kapitaltilførslen betyder, at der er blevet forløst en væsentlig udfordring med egenkapitalen, der tidligere forhindrede Odense Bulldogs i at øge spillerbudgettet.

Derfor er der nu økonomisk råderum til at vækste klubben på både det sportslige- og kommercielle område, hvormed et bedre sportsligt produkt kan udvikles og de forretningsmæssige ambitioner realiseres.

“Det er en glædens dag for Odense Bulldogs. Med kapitaltilførslen får vi ikke blot udlignet den negative egenkapital, men bliver også ”herre i eget hus”, hvilket giver anledning til at vækste forretningen. Det giver os mulighed for at hæve spillerbudgettet og skabe et stærkere produkt på isen. Vi kan derfor nu kigge fremad og fortsætte den positive forretningsmæssige udvikling både sportsligt, kommercielt og organisatorisk med henblik på at indfri klubbens ambitioner til glæde for alle interessenter, siger bestyrelsesformand i Odense Bulldogs, Thomas Hertz Andersen.

Administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, har sammen med bestyrelsen arbejdet intenst på kapitaltilførslen siden årsskiftet og dette arbejde bærer nu frugt igennem hans relation til Thomas Sandgaard.

“Vi har været i dialog med Thomas Sandgaard de seneste par måneder og vi er både glade og stolte over, at det nu er lykkedes at få så stærk en medspiller med i anpartskredsen. Vi ser lyst på fremtiden, hvor Thomas Sandgaards engagement fremadrettet bliver en del af den positive udvikling, som klubben i øjeblikket gennemgår, siger Ole Nielsen.

Arbejdet på at skabe et konkurrencedygtigt hold begynder nu, og gennem ansvarlig drift skal klubbens positive udvikling fortsætte.

- Vores mål opnås ikke blot ved tilførsel af kapital. Men det er startskuddet til, at vi kan rykke os i den rigtige retning og igen kan føre Odense Bulldogs tilbage i toppen af dansk ishockey. Det er nu vores opgave at fortsætte udviklingen af klubben, skabe et stærkere sportsligt produkt og sikre det økonomisk solide fundament gennem driften, som klubbens fremtid skal bygges på, siger Ole Nielsen.

Thomas Sandgaard er oprindeligt fra Fyn, men har siden 1996 været bosiddende i USA, hvor han stiftede den succesfulde medicinalvirksomhed Zynex Inc., der producerer medicinsk udstyr. Thomas Sandgaard blev desuden et kendt navn på manges læber, da han i 2020 købte den tidligere Premier League klub, Charlton Athletic.


STREAM: SønderjyskE-Rungsted Seier Capital OPTAKT: SønderjyskE-Rungsted Seier Capital