Garth Murray er begejstret over sit materiale, siger han til Nordjyske

Aalborg vandt 5-2 over Rungsted i aftes og er stærkt kørende i denne sæsons Metal Liga. Foreløbig er det blevet til 12 point i fire kampe, og Pirates har leveret på ganske overbevisende manér.

Træner Garth Murray er begejstret for det materiale, han har at arbejde med og glæder sig over, at spillere fra guldholdet i 2018, Kirill Kabanov, Olivier Hinse og Pierre-Olivier Morin, er tilbage i postnummer 9000. 

Murray røg ind som assisterende træner for Brandon Reid i løbet af guldsæsonen 2017/18, så han kender til aktørerne i forvejen. Og gruppen i Aalborg synes nu at fungere rigtig godt.

- Det har været ret utroligt at se i omklædningsrummet for med Kirill, Oliver og Morin, så er det nærmest som om, de aldrig har forladt os. Fra første dag faldt de ind i gruppen igen. Og de danske spillere kender alle hinanden godt, så det virker til at være en rigtig sammentømret gruppe tidligt på sæsonen. Det er en cadeau både til de nye, men også til alle de gamle spillere, der har været rigtig gode til at tage imod, siger træneren til Nordjyske.

I går var det en af de nye danskere, Felix Scheel, der gik forrest for Aalborg Pirates. Den danske landsholdsspiller fik en slags gennembrud med et hattrick og var toneangivende i en førstekæde sammen med Thomas Spelling og Pierre-Olivier Morin, der allerede nu ser rigtig giftig ud. 

 


VIDEO: Nicolai Weichel efter Herlev-Herning VIDEO: Victor Rollin-Carlsson efter Herlev-Herning