Fynboerne tager imod Herning Blue Fox

Odense Bulldogs har gang i noget spændende til den kommende sæson. Det samme har aftenens gæster fra Herning Blue Fox. De to hold tester hinanden i aften i Spar Nord Arena, hvor der for første gang i denne sæson er action. 

Spændende nye folk på begge hold, hvor Tristan Pomerleau (Herning) blandt andre leverede en fin debut for midtjyderne, der har Morten Poulsen ind som ny kaptajn og vel også naturlig efterfølger til Daniel Nielsen. Fra veteran til veteran, selv om Poulsen stadig er noget yngre end Nielsen, der stoppede som 41-årig.

- Jeg fornemmer, at der er kommet en del forskellige typer til, og nok også nogle, der kan være med til at ruske lidt op i det hele. Mange af de nye spillere er jo tiltænkt store roller på holdet, så det er vigtigt, at de bidrager fra start. Selv om man kommer til en ny klub, behøver man ikke nødvendigvis være stille og rolig og afventende. Jeg tror, der er nogle her, der har karakteren til at tage ansvar lige fra den nye sæsons begyndelse, og det ser jeg bestemt kun som positiv, siger Morten Poulsen til Sportherning.dk

Mon ikke Odenses publikum får lejlighed til at se den nye målmand Stefanos Lekkas?

Han har været en måned omkring Buffalo Sabres i NHL, og i seneste sæson spillede han for hele fire klubber i ECHL. Formentlig bliver det kun en enkelt klub i denne sæson.

- Vi er meget imponeret af hans evner mellem stængerne, hvor han er meget atletisk, har lynhurtige reflekser og er god på skøjterne. Vi har længe været i markedet for at finde den helt rette målmand til holdet, og jo mere vi så og tog referencer på ham,  jo mere sikre blev vi på valget, sagde træner Paul Thompson, da Lekkas blev præsenteret.

Kampstart klokken 19 i Spar Nord Arena og i øvrigt en generalprøve på sæsonpremieren 2. september. 

Det er anden gang de to hold mødes i en test-duel. Den første vandt Odense med 3-1 i Herning. 


50 point i grundspillet - Felix Scheel vandt Canadian Ambassador's Cup FØLG METAL LIGAENS MEDIA DAY LIVE I DAG fra klokken 16!