Den tidligere Aalborg-forward er klar til mere ansvar på Fyn

Oliver Anker Christensen har virkelig speed i sit skøjteløb. Men i sidste sæson kneb det med at få det stærke skøjteløb konverteret til spillemæssig succes hos Odense, hvor han spillede sin første sæson efter et helt ishockeyliv i Aalborg.

Nu er han dog tilbage på Fyn for en sæson mere, og fynboerne forventer, at han blomstrer. Det skriver Bulldogs i en pressemeddelelse, hvor han præsenteres således:

Efter en debutsæson i Bulldogs trøjen der i løbet af sæsonen viste pil i den rigtige retning har Odense Bulldogs forlænget aftalen med Oliver Anker Christensen så Oliver også er en del af truppen i den kommende sæson.

- Jeg er rigtig glad for, at det blev til en sæson mere i Odense Bulldogs. Jeg er faldet rigtig godt til igennem sidste sæson, selvom det ikke gik som vi forventede. Men jeg føler, at der er rigtigt meget mere at bygge på til den kommende sæson, siger Oliver Anker Christensen.

- Oliver viste i sidste sæson, at han har antrit og skøjteløbet til at blive en dygtig Metal Liga-spiller. Efter et skifte fra de vante rammer til Odense i sidste sæson havde nogen måske forventet, at Oliver straks ville eksplodere med mål og assist. Men vi ved af erfaring, at det ofte først er i år to i en ny klub, at en ung spiller blomstrer.

- Derfor er vi også overbeviste om, at Oliver i den kommende sæson vil tage det sidste skridt ind på isen og forløse det potentiale han har, siger Henrik Benjaminsen, der er sportslig ansvarlig hos fynboerne. 

Oliver er i den kommende sæson tiltænkt en mere fremtrædende rolle på, hvilket Bulldogs er helt tryg ved han kan løfte.


Morgendagens stjerner spiller VM-turnering i Hørsholm FILIP OWESSON bliver Herlevs første nye import