Kampstart 19:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg er trukket fra på førstepladsen, Herlev Eagles har spillet sig en smule væk fra kampen om den sidste plads i slutspillet på det seneste.

Det er derfor to formstærke mandskaber, der mødes i aften i Sparekassen Danmark Isarena. 

Aalborg har på det seneste spillet glimrende hockey, og det faktum, at det konstant er forskellige spillere, der træder frem i spotlyset, gør det svært for modstanderen at læse nordjyderne. 

Senest var det for eksempel Patrick Bjorkstrand, der noterede sig for to mål og en assist i 6-3-sejren over Rungsted.

Herlev kommer fra et par gode sejre. 7-2 over Rødovre blev fulgt op af en fin 6-4-sejr over Esbjerg. Efter en pause fungerede både Herlevs defensiv og offensiv i de to kampe.

Måske agerede Herlev-spillerne med større styrke og sikkerhed med Jonatan Hintze i målet? Hvem ved?

Hold øje med: Målmand Hintze (2 sejre, 0 nederlag) sendes formentlig på bænken til fordel for Adam Ohre, den nye målmand hos Herlev. Målmandsposen er - uanset, hvem der står - den vigtigste for Herlev i aften. Hos Aalborg har backen Bo Hanson virkelig vist fremgang over hele banen på det seneste. 

Det forventer vi: Tungt pres mod Herlevs mål fra start. De sort-gule får det svært i aften.

Historikken: Taler også for Aalborg i aften. Fire sejre og 23-3 i målscore mod Herlev. De to hjemmekampe er vundet af Aalborg med 9-0 og 8-2. 

Metalligaen.tv: Har Jesper Larsen på plads i Sparekassen Danmark Isarena. 

Skader/karantæner: Calder Brooks, Jeppe Jul Korsgaard og Mads Frederiksen var senest ude for Aalborg. Herlev stillede med fuldt hold i den seneste sejr over Esbjerg. 

 


STORT HERLEV-COMEBACK sikrede tre point i Aalborg Over 4500 billetter er væk til aftenens kamp i Aalborg