Kampstart 19:00 i Bentax Isarena

Aalborg er ude på revanche i aften, hvor Odense kommer på besøg i Bentax Isarena.

Og det endda på flere parametre. For det første tabte Aalborg 2-6 i Herlev fredag og løb dermed ind i sæsonens uden sammenligning klareste nederlag.

For det andet har Odense altså en sejr i bagagen fra det seneste møde mellem de to mandskaber, hvor det blev 6-5 efter overtid efter at Aalborg havde ført 3-0.

Der er en lille smule slinger i valsen hos topholdet for øjeblikket, og det er formentlig noget, træner Garth Murray tænker og grubler en del over lige nu. Aalborg skal være slutspilsklar, og det gælder ikke mindst i defensiven, hvor Pirates har lukket 10 mål ind over de seneste to kampe.

Man kan have nok så megen offensiv – og det har Aalborg – men der er ikke råd til at lukke fem mål ind i gennemsnit pr. kamp.

Så nordjyderne har formentlig fokus på at spille stramt bagude, når det uberegnelige Odense-mandskab gæster Aalborg.

Fynboerne blev holdt i et jerngreb af SønderjyskE fredag aften, hvor gæsterne vandt 4-0 i VinMedKant Arena og håber med sikkerhed på en mere åben kamp i aften. Der blev meldt kontrakter ud til True og Simonsen for den kommende sæson i går og Odense-folkene kæmper altså for kontrakt efter sommerferien.

Spændende at se, hvem der kommer igennem Lefebvres nåleøje.

Historikken: Odense vandt altså det seneste opgør mod Aalborg efter overtid, men forinden havde Aalborg fire rene sejre på kontoen over fynboerne og fører 13-2 i point mod Odense.

Statistikken: Ganske kuriøst er det, at Odense (18 point) er foran Aalborg (17 point) over de seneste 10 matcher. Formen taler altså for en jævnbyrdig kamp i Marc aften.

Hold øje med: Martin Lefebvre har nu træning og kamp i benene for sit nye, gamle mandskab. Spændende, om han kan avancere til samme profilstatus som for et par år siden. Hos Odense har vi øjne på Evan Cowley, der formentlig også er i bogen hos træner og klub for næste sæson.

Skader/karantæner: Olivier Hinse ikke med hos Aalborg senest, hvor nordjyderne heller ikke benyttede Mads Iversen. Heller ikke Emil Marcussen og langtidsskadede Marcus Pedersen figurerede på kamprapporten. Odense havde fuldt hold mod SønderjyskE.

Det forventer vi: Et skarpt og koncentreret Aalborg-hold, der må være opsatte på at komme i det rette gear igen. Alt andet end en hjemmesejr vil være en stor overraskelse. 


To spilledages karantæne til Cameron Brace, Herning Blue Fox OPTAKT: Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital