Kampstart 19:30 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks rejste sig søndag og tirsdag.

Efter nederlaget på 2-9 i Aalborg i fredags, var det en kæmpe befrielse for White Hawks at vinde to gange over Herlev. Vendelboerne kan nu lugte de foranliggende hold, og har fået bevist, at det ikke er umuligt med en top otte-placering, hvilket er Frederikshavns mål i denne sæson.

Der er ikke den mindste tvivl om, at Frederikshavn leverer mere modstand til Aalborg Pirates i aften, end det var tilfældet fredag mod samme modstander. Her var White Hawks som bekendt bagud med hele 0-9 efter en halv time, og selv om nederlaget blev begrænset til 2-9, så kaldte Rasmus Søndergaard kampen i Aalborg for den værste ishockeyoplevelse nogensinde.

Og det siger meget for en mand, der har spillet over 700 førsteholdskampe i Vendsyssel.

Søndergaard og co. kommer garanteret til at jage på hver eneste ledige centimeter på isen i aften mod rivalerne, der kommer fra et nederlag mod Odense tirsdag aften. Det var ellers en kamp, som Aalborg havde i hænderne med en tidlig 2-0-føring. 

Det ligner ikke Aalborg at smide en sådan føring på hjemmebanen, men trods alt kunne Aalborg-boksen glæde sig over, at Herning også tabte to point mod Rødovre, og at afstanden til toeren i tabellen dermed blev bevaret. 

Det forventer vi: Selv om Frederikshavn kommer med fornyet motivation, bliver det svært mod rivalerne. Aalborg går ind som temmelig klar favorit, men kommer op mod et White Hawks-hold, der vil være vildt motiveret.

Statistikken: Calder Brooks har rundet 10 mål som den første Aalborg Pirates-spiller i denne sæson. Bedste målscorer hos Frederikshavn er Robin Johansson med syv scoringer.

Historikken: Det er tredje gang de to hold mødes, og de to første kampe har været ensidige forestillinger. 6-2 til Aalborg i Frederikshavn og altså 9-2 senest i Sparekassen Danmark Isarena.

Skader/karantæner: Frederikshavn stiller igen op uden den karantæneramte Mads Iversen, mens Aalborg i kampen mod Odense manglede Nicolaj Carstensen og Søren Dietz-Larsen.

Metalligaen.tv: Søren Kaster er på plads i Frederikshavn, hvor han guider dig igennem de 60 minutter.

Hold øje med: Rasmus Søndergaard synes at være Frederikshavns bankende hjerte netop nu med sine livlige og ægte udtalelser uanset, om det går godt eller skidt. Hos Aalborg var Nicolaj Carstensen, Søren Dietz-Larsen og Magnus Boesen ikke med i tirsdags mod Odense.


Tre spilledages karantæne til Justin Hamonic, Odense Bulldogs OPTAKT: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy