Kampstart 19:45 i Nordjyske Bank Arena

Topopgør i Frederikshavn i aften, hvor Herning skal forsøge at øge afstanden til aftenens hjemmehold og måske helt koble nordjyderne af i kampen om førstepladsen i grundserien.

Opgaven er klar for Herning i aften, som Joachim Linnet betoner det til klubbens hjemmeside. 

- Der er ingen tvivl om at vi har stor fokus på vores defensiv efter at have lukket alt for mange mål ind de seneste to kampe, og især spillet rundt om vores eget mål har været for sløset. Vi har talt og trænet på det i denne uge, så vi er meget opmærksomme på at Frederikshavn er et stærkt omstillingshold som er dygtige til at lukrere på modstandernes fejl og pucktab frem i banen, siger han. 

- Vi skal levere en koncentreret indsats i alle 60 minutter, hvis vi skal give os selv en chance for at få point med hjem fra det nordjyske, lyder konklusionen fra Hernings solide center. 

Den bliver altså draget ovenpå 5-6-nederlaget i overtid i Rungsted i fredags, der var en ren tju-bang-kamp i de sidste to perioder, hvor målene væltede ind i begge ender. 

Det gjorde de også til dels for Frederikshavn i Rungsted mandag aften, hvor hjemmeholdet havde godt fat i White Hawks, der skuffede noget og tabte 1-4. Reduceringen kom endda først sent i kampen og gennemgående er det store udfordring for Frederikshavn at få scoret mål. Defensiven skal Jari Pasanen nok få styr over.

Det forventer vi: Som næsten altid en tæt affære mellem Herning og Frederikshavn. Det er oftest to velstrukturerede og omstillingsdygtige mandskaber. Formentlig også i aften.

Skader/karantæner: Herning måtte se Humaloja udgå i Rungsted og har også haft Morten Poulsen ude på det seneste. Frederikshavn spillede uden Mark McNeill  i angrebet senest, og havde heller ikke Jeppe Vinther med.

Hold øje med: Elias Ulander har endnu sit første sæsonmål til gode oveni flotte 14 assister. Måske i aften, hvor svenskerne Drugge og Hansson også vil komme med offensiv kraft fra blå linje.

De indbyrdes kampe: Herning står med tre sejre i fire mulige forsøg - to i overtid/straffe, men Frederikshavn tog det seneste opgør 2-1 hjemme. 

 


Herning Blue Fox udlåner målmandstalent til Rødovre VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Rødovre