Kampstart 19:30 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks fik en sløj start på "del 2" af sæsonen med 0-2-nederlaget i Herlev i mandags.

Der var ikke frygtelig meget, der fungerede for et noget sløjt Frederikshavn-mandskab, der vel mest kunne glæde sig over at to mål imod ikke er en katastrofe. 

Til gengæld var nordjydernes offensiv nærmest ikkeeksisterende, og det skal Frederikshavn skære anderledes i aften. 

SønderjyskE kommer med "nye ben" efter landsholdspausen, hvor Martin Eskildsen såmænd havde den glæde at score i sin debut på sin egen hjemmebane i Frøs Arena. Stort for den arbejdsomme angriber, der lavede 34 point i sidste sæson og lige nu kun står noteret for fem point og dermed er "på kurs" mod noget der ligner 15 point, hvis man ganger ud for resten af sæsonen.

Der er med garanti mere produktion i Eskildsen.

- Frederikshavn er et svært hold at spille imod. De giver ikke mange chancer væk. Vi skal spille simpelt og så skal vi være effektive på de få chancer vi vil få, imod ligaens mest defensivt indstillede hold. Vi har haft 12 dages pause og det betyder at spillerne har haft lidt fri, men vi har i den her uge knoklet for at få gang i skøjterne igen, så vi føler os godt forberedte, siger SønderjyskE-træner Mario Simioni til klubbens hjemmeside. 

De indbyrdes kampe: Frederikshavn havde overhånd mod SønderjyskE i de to første kamp, men så sent som for 14 dage siden bortførte sønderjyderne tre point fra Nordjyske Bank Arena via en sikker 3-1-sejr. 

Det forventer vi: Det er næsten altid tight mellem de to hold, der begge spiller "stramt" og disciplineret. Det bliver ikke anderledes i aften.

Skader/karantæner: Frederikshavn fik Mikkel Bertelsen tilbage og nu mangler blot Mads Larsen og Bumagin hos White Hawks. SønderjyskE kommer formentlig med hele kavaleriet, nu når der har været to til at blive klar.

Hold øje med: Ikke mange offensive lyspunkter mandag for Frederikshavn. Hvem tager teten i aften? Hos SønderjyskE er der stadig imports, der kan steppe op i forhold til forventningerne. Eksempelvis Salhany/Szmatula-duoen. 

Statistikken: Det skal til at vende lidt rundt for Frederikshavn, der kun har noteret sig fem point de seneste fem kampe. SønderjyskE står med ni point på den konto. 


CONTINENTAL CUP: Aalborg byder ind til international hockeyfest OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls