Kampstart 19:30 i PM Montage Arena

Der var tilfredshed i Aalborg-lejren efter tirsdagens sejr over Herning. Topopgøret blev vundet med 5-4 over de formstærke midtjyder.

- Vi spillede en god kamp over 60 minutter, men lavede nogle markeringsfejl i defensiven, som kostede mål til Herning. Til gengæld viste vi god moral og fightede hårdt i tredje periode, hvor vi fik vendt kampen, sagde assisterende træner Ronny Larsen til Aalborg Pirates TV efter kampen.

- I de perioder af kampen, hvor vi virkelig skøjtede, synes jeg, vi kom foran dem – og vi kunne godt have ført med tre-fire mål i løbet af kampen, tilføjede han – og konstaterede, at Aalborg ikke mere skal ned i kadence i løbet af grundserien.

- Det er ved at være slutspilstid. Herning har spillet godt på det seneste, og vi skulle vise dem, at vi godt kan spille ishockey. Nu skal vi ikke fokusere på tabellen, men koncentrere os om at fokusere i hver eneste kamp. Vi kan ikke bare trykke på en knap, når slutspillet går i gang, lød det fra Ronny Larsen.

Det er altså et opsat Aalborg-hold, som Herlev møder i aften i PM Montage Arena. Eagles har slikket sårene efter Final4-nederlaget og må komme med helt friske ben til matchen i aften. Spændende at se, om det er nok til at matche det nordjyske tophold.

Historikken: Fire sejre til Aalborg i fem kampe – heraf den ene i overtid. Seneste match vandt Herlev dog i overtid i Bentax Isarena.

Statistikken: Herlev har kun fået otte point i de seneste 10 Metal Liga-kampe. Der skal slutspilsgear i Patric Weners tropper inden så længe.

Skader/karantæner: Mon ikke Herlev kommer med friske ben og fuld trup mod et Aalborg-hold, der ikke havde Martin Lefebvre med i tirsdags.

Hold øje med: Luis Blak Olsen gjorde en flot figur i Final4-semifinalen mod Rungsted, mens Aalborg havde Højbjerg-tvillingerne som hovedpersoner, da kampen mod Herning skulle vendes.

Det forventer vi: Herlev får problemer i begyndelsen af kampen mod Aalborg, der er oppe i kadence efter tirsdagens kamp. Overlever Eagles det tryk, er der – det har de tidligere kampe bevist – belæg for en helt lige kamp mod Pirates.


Herlev gav topholdet en ordentlig lussing OPTAKT: Herning Blue Fox-Frederikshavn White Hawks