Kampstart 19:30 i Kvik Hockey Arena

Historien om kampene mellem Herning og Frederikshavn i indeværende sæson fortæller om to ting:

For det første har udeholdet vundet samtlige fem opgør hidtil og for det andet har samtlige opgør været målrige.

Der er scoret næsten utrolige 48 mål i foreløbig fem kampe mellem parterne, og det betyder altså, at vi er tæt på 10 mål i gennemsnit pr. match.

Ikke noget, man umiddelbart skulle tro i en dyst mellem to så vældigt strukturerede trænere som Ben Cooper og Jari Pasanen, der lægger stor vægt på defensiv grundighed.

Derfor kunne man også fristes til at tro, at både Cooper og Pasanen vil forsøge at holde scoren nede i aften. Skulle vi for en enkelt gangs skyld se et målfattigt opgør mellem midtjyder og vendelboer?

TV2 SPORT sender fra klokken 19:00 med studie fra Kvik Hockey Arena. 

Frederikshavn kommer fra en sikker 5-2-sejr hjemme over Rødovre, mens Herning altså tabte 4-5 i en hektisk affære i Aalborg.

Historikken: Som skrevet: Fem udekampe og fem udesejre og dermed også fordel til Herning i serien mellem de to mandskaber. Midtjydernes sidste sejr kom i overtid og dermed 8-7 til Herning i point i indbyrdes kampe. ”Serien” i grundspillet afgøres altså i aften.

Statistikken: Vi taler videre om de målrige i den forstand, at Herning i de to hidtidige hjemmekampe mod Frederikshavn i alt har lukket 13! mål ind. En blødning, som Cooper stensikkert ønsker stoppet.

Skader/karantæner: Frederikshavn holder sig til langtidsskaderne til Mølgaard og Søndergaard, mens Herning manglede Sean Flanagan tirsdag aften mod Aalborg.

Hold øje med: Herning missede en fem mod tre-powerplay mod Aalborg tirsdag aften, der kunne have afgjort kampen. Her forlanges mere. Frederikshavns Nikolaj Krag-Christensen har nærmet sig topformen på det seneste og kan blive en markant profil i resten af sæsonen.

Det forventer vi: Den er svær at spå. Sidste gang talte vi på forhånd om en målfattig affære, men det endte med 11 mål. Vi prøver dog igen og forudser, at de to hold ”tætter” bagude.


OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates OPTAKT: Odense Bulldogs-SønderjyskE