Kampstart 15:00 i Spar Nord Arena

Herlev Eagles var i Vojens fredag aften i en yderst decimeret udgave. 

Kun fire regulære backer og tre angrebskæder var - vel som ventet - ikke nok til at stå imod sønderjyderne, der stille og roligt fik brudt gæsterne og endte med at vinde 4-1. 

Matthias Asperup måtte endda udgå for Herlev, der leverede en meget stærk fighterindsats og virkelig gav sig til det allersidste. 

Spændende, hvor mange folk Herlev må undvære i eftermiddag mod Odense i en direkte kamp om at finde midterfeltet og lægge yderligere afstand til Rødovre i bunden.

Spændende også om Christian Elmose, Herlevs bedste i fredags, får genvalg i målet eller om Lukas Horak er tilbage. Det sidste er vel mest sandsynligt.

Odense kommer fra en tæt kamp i Rødovre, hvor fynboerne alt taget i betragtning vel kunne være tilfredse med at hive et enkelt point med hjem. Rødovre førte 2-0, inden Bulldogs altså kom tilbage og sikrede det ene point - og dermed holdt nogenlunde afstand til niendepladsen.

For både Odense og Herlev er det lige nu det primære mål at holde sig i sikker afstand af noget nervepirrende i bunden.

Skader/karantæner: Herlev har Mikkel Skjellerup og Peter Lauritzen med U20-landsholdet. Max Vilstrup Olesen har været længe skadet, Kyle Osterberg var ude fredag, hvor Matthias Asperup også udgik. Til gengæld har Herlev Anton Johansson tilbage efter overstået karantæne. Odense har endnu ikke haft Radek Cip med på holdet, men er derudover stort set ved fuld styrke. 

Det forventer vi: Et Herlev-mandskab, der vil give sit absolut yderste og bruge de sidste kræfter på at snuppe tre point. Det kan resultere i en hård fysisk og intens duel. Holder Herlevs trætte ben til 60 minutter?

Hold øje med: Niklas Tikkinen er en af de backer, der arbejder stenhårdt i Herlev-defensiven. Giver det resultat i form af vigtige mål i eftermiddag? Hos Odense er Mark Auk på samme måde central både i offensiven og defensiven og en vigtig mand.

De indbyrdes kampe: Har givet tre klare hjemmesejre hidtil: Herlev vandt 4-1 hjemme og derefter røg serien til Odense, hvor Bulldogs har vundet 5-2 og 5-1 over Eagles. 

Statistikken: Herlev er nede på form med tre point i de seneste fem kampe, hvor Odense står mere stabilt med otte point. 


U20-LANDSHOLDET I GANG MED DIVISION IA-VM i dag i Rungsted VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Herlev