Kampstart 19:30 i Martinsen Arena

Der hersker en form for hockeyeufori i Herlev for tiden. 

Eagles-mandskabet er - i manges øjne - kommet overraskende godt fra start, og sejrsrækken på fem stk. over jyske klubber skal vi vel næsten til start/midtfirsernes guldæra for at finde mage til. Det var dengang Dana Barbin og Frank Barth flænsede den danske liga ad på en måde, der slet ikke er mulig i dag.

Men Herlev har med nye forstærkninger efterhånden både en bredde og top, der gør, at man i første omgang i hvert fald skal regne klubben direkte med ind som en alvorlig udfordrer til Metal Final4-pladserne. Her har Eagles i øvrigt været en enkelt gang tidligere. 

I aften kommer Rødovre på besøg i Ørneborgen, og det er jo den slags kampe, der er fuldstændig uberegnelige.

Husk at Rødovre senest mod Odense spillede sin måske bedste kamp i sæsonen og havde rigtig godt fat i topholdet fra Fyn. 

Rødovre var ikke mange minutter fra at tage alle tre point, som til sidst kun blev til et enkelt efter en tabt straffeslagskonkurrence. 

I aften kommer Rødovre med fart, fight og masser af tilskuere, og Rødovre vil elske at drille Herlev i det, der for tiden er det toneangivende "sjællandske brag". 

Skader/karantæner: Herlev uden Lucas Carlsson, Anton Johansson og heller ikke Rasmus Simonsen har været i aktion endnu, mens man altså nu har tilføjet Lukas Lundvald Nielsen og Axel Lindström på korttidskontrakter. Rødovre var uden Mads Eller senest og måtte også se Frank Gymer udgå i kampen mod Odense. 

Det forventer vi: Herlev er favorit med publikum i ryggen, men undervurder aldrig Rødovre i en kamp mod rivalerne. Det kan sagtens blive tæt til sidste. 

Hold øje med: Maxim Trepaniér, Oliver True og Isac Skedung var toneangivende i andenkæden, da Herlev slog SønderjyskE 5-4 i sidste uge. Christopher Rübenach scorede to gange for Rødovre i kampen mod Odense.

Historikken: I den seneste sæson vandt Herlev fem ud af seks matcher mod rivalerne fra Rødovre. Det er første møde i denne sæson grundspil. 

Statistikken: Brandon Magee lavede tre assister og stod med +2 mod Odense for Rødovre. Han er virkelig en juvel. Hos Herlev holdt målmand Emil Zetterquist på smukkeste vis nullet i Frederikshavn fredag aften for Herlev. 

Metalligaen.tv: Har Thor Dresler på kommentatorposten og Ole Pedersen som kameramand. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Esbjerg Energy OPTAKT: Odense Bulldogs-SønderjyskE