Kampstart 19:00 i PM Montage Arena

Sikke en match, vi har foran os i aften. 

Det er Metal Ligaens to mest underholdende mandskaber, der tørner sammen i en direkte duel i kampen om Metal Final4. Her har gæsterne fra Rungsted det bedste udgangspunkt med flere point end Herlev og en kamp i hånden. 

Omvendt kommer Herlev med stor "positiv desperation" i håbet om at spille sig til Metal Final4 for første gang og i en semifinale i dansk ishockey for første gang i rigtig mange sæsoner.

De to hold mødes på et tidspunkt, hvor begge mandskabers topspillere virkelig præsterer. 

Herlevs to første kæder var igen i Vojens fredag aften dem, der lagde for, mens Rungsteds Persson og Olsson, der er den absolutte rygrad hos mestrene, også leverer storspil for øjeblikket. 

Så det bliver formentlig en kamp med fuld fart frem-ishockey fra første minut. 

- Vores hold udvikler sig dag for dag og det er en fornøjelse at følge på tætteste hold. Der bliver arbejdet målrettet med udvikling af spillestil og systemer, men der bliver også arbejdet hårdt med udviklingen af den enkelte, skrev Herlev-direktør Lars Skjøth i sin status på klubbens Facebook-side i går.

Der er stor glæde i Herlev lige, og mon ikke tilskuertallet runder de 1000 mennesker i aften?

Statistikken: Fem af de seks første på topscorerlisten i Metal Ligaen er fra aftenens to klubber. Fire af dem er svenskere. Der er scoutet godt i Rungsted og Herlev de seneste sæsoner, når det gælder imports.

Duellen: Thomas Lillie er efter en lidt shaky start kommet godt i gang igen, og han står helt og aldeles solidt for øjeblikket. Emil Jidskog og Herlev-defensiven tvinger angriberne til at score mange mål. Der er gået 13 mål ind de seneste tre kampe. Fortsætter det med at gå godt.

Skader/karantæner: Herlev manglede Oliver Reuter i Vojens for nylig, mens Rungsted stadig er uden langtidsskadede Mikkel Persson. 

Det forventer vi: En åben slagudveksling med Rungsted som lille favorit grundet en mere solid defensiv på det seneste. Men umiddelbart en kamp, hvor ALT kan ske.

Historikken: Rungsted ramte Herlev i begyndelsen af sæsonen for første gang, og her vandt en koncentreret, offensivt Herlev-mandskab med sikre 6-3. Det var kun Herlevs anden sejr i de 10 seneste kampe mod Rungsted. 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Rødovre Mighty Bulls UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med