Redaktionen her på Metalligaen.dk sætter ugens hold som en A-kæde med de mest markante spillere i ugens kampe. Her er ”de seks udvalgte” baseret på ugens match

Målmand: William Rørth (Rødovre) Rørth var ganske enkelt fremragende i kampen mod Aalborg, hvor han holdt topholdet på et nul i 2-0-sejren. Den unge målmand blev ifølge kamprapporten noteret for 46 redninger, i Instats’ efterfølgende ”tracking” måtte han nøjes med 36 redninger. Alligevel en imponerende præstation.

Back: Niklas Tikkinen (Herlev) Utvivlsomt en af ligaens farligste backer og samtidig en af de stærkeste overhovedet i powerplay. Scorede både mod Odense og SønderjyskE i løbet af ugen og leverede i alt fire point. Spillede 25 og 27 minutter i de to kampe. Nøglespiller for Herlev Eagles.

Back: Shane Hanna (Rungsted): Fortsætter med at være en af de absolut bærende backer for Rungsted, og canadieren har fået styr over sit defensive spil. Han har lært både den store is og holdkammeraterne at kende og noterede sig for tre assister. Spillede over 26 minutter i Esbjerg og over 25 minutter mod Frederikshavn.

Forward: Johan Skinnars (Herlev): Denne mand er farlig og synes at kunne blive ved. Var ikke blandt de 10 mest scorende spillere hos Västerås i Allsvenskan i sidste sæson, men har i den grad fundet pointnæsen i Metal Ligaen. Nu er han topscorer i Danmark efter en uge med sejre over Odense og SønderjyskE og seks point (1+5) i den seneste uge.

Forward: Anders Poulsen (Rungsted) Spillede sin bedste kamp hidtil i Rungsted-trøjen fredag aften mod Frederikshavn. Her var Poulsen dominerende med to mål og en enkelt assist. Bliver mere og mere værdifuld for mestrene, som sæsonen skrider frem.

Forward: Thom Flodqvist (Aalborg): Man så måske ikke så meget til ham i Rødovre fredag aften, hvor Aalborg tabte 0-2, men Flodqvist får pladsen på ugens hold, fordi han i sin debutkamp tirsdag scorede til 1-0 mod Herning og lagde til med to assister. Stærkt comeback i Metal Ligaen.

OPTAKT: Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital Herlev Eagles-direktør glæder sig til fremragende uge