Hjemmekampe mod rivaler og mulighed for en plads i Final4 - en af de største uger længe er i vente for Herlev Eagles

Det var næsten et lille mirakel, hvad Herlev Eagles præsterede fredag aften i Vojens, hvor ørnene var bagud 2-5, men vendte og vandt 6-5 efter overtid. Og det var vel at mærke med tre mål i de sidste 10 minutter, at Herlev fik vendt bøtten i den ordinære tid. Dermed reddede Eagles skindet, og har nu mulighed for at sikre sig en plads i Metal Final4, HVIS holdet selv løser opgaverne mod Rungsted og Rødovre og konkurrenterne taber lidt point hid og did.

Under alle omstændigheder er det en stor, stor uge i "Herlevsk" ishockeyregi, der venter. Det er en del år siden, Eagles overhovedet har spillet med i og eller om noget blandt de fire bedste. Nu er chancen der. Og det glæder direktør Lars Skjøth.

Det siger han på klubbens Facebook-side: 

- Det er ikke mesterskabet vi spiller om allerede nu, men adgangen til Final4 og dermed adgang til at spille om pokaltitlen. Dette har ikke været en målsætning i sig selv. Vi har faktisk aldrig talt om dette. Men når nu muligheden byder sig, vil vi naturligvis give det et skud.

- Tag ikke fejl – vi vil gerne i Final4. Dette ville være et Eagles højdepunkt og en kærkommen belønning til de trænere og spillere som i det daglige knokler så hårdt, men skulle det mislykkes, vælter det ikke vores korthus. Vi vil fortsætte mod det overordnede mål for sæsonen, som er en bedre placering end sæsonen 2018/19.

Her roser han ligeledes sine spillere og ledere for at have fundet den perfekte rollefordeling. 

Vi har stadig ligaens 3 topscorere, men jeg er ligeså imponeret af præstationerne fra nogle af de spillere som ikke så tit stjæler rampelyset. Ingen nævnt – ingen glemt, men for at nogle skal kunne shine fremad, må andre tage det hårde slid i den anden ende og det gør de. Rollefordelingen er synlig og accepteret af alle. En stor styrke, lyder det fra Eagles-direktøren. 


UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med Frederikshavner-trup støtter Kristian Jensen i flok