Anføreren og holdkammeraterne bakker op omkring den karantæneramte angriber

Den omstridte angriber fra Frederikshavn, Kristian Jensen, kan igen spille ishockey 6. december, når Frederikshavn White Hawks møder Herlev Eagles. Og Jensen træner stadig med holdkammeraterne i White Hawks, mens han afsoner sin karantæne. Og når han vender tilbage, vil han møde fuld opbakning fra de øvrige White Hawks-spillere.

Det siger Rasmus Søndergaard, holdets kaptajn, til Nordjyske. Han ønsker ikke at udtale sig om den kommende retssag mod Kristian Jensen, som skal føres ved retten i Hjørring, men koncentrerer sig om beg 

- Klubben har taget sig af det, og det er også den, der støtter Kristian i forbindelse med retssagen. Jeg fokuserer på det sportslige. Men Kristian træner jo med hver dag og er en del af det hele, og vi støtter ham i flok, så vi kan lægge sagen bag os.

- Kristians karantæne udløber i december, og jeg regner med, at han er tilbage på isen, når vi møder Herlev 6. december. Det bliver godt at få ham tilbage, for vi har savner ham. Han er en dygtig spiller, siger Rasmus Søndergaard til Nordjyske. 

Kristian Jensen fik tildelt 17 spilledages karantæne, da han i slutningen af september flåede Odense-spillere Lucas Bjerre Rasmussen til isen og tildelte Bjerre Rasmussen et knytnæveslag - uden at Odense-spilleren var beskyttet af sin hjelm. 

 


Herlev Eagles-direktør glæder sig til fremragende uge SønderjyskE: På et eller andet tidspunkt kommer der en ekstra angriber