Kampstart 20:00 i Spar Nord Arena

Når der virkelig er tryk på i Spar Nord Arena minder det lidt om "old school-hockey".

Altså den stemning, vi husker fra dagene med skøjtehaller i stedet for arenaer og hvor menigmand stadig kunne stille sig tilfreds med en ståplads og indimellem lidt begrænset udsyn.

Så står man tæt og sammen, og det gør de inkarnerede Herlev-fans, når hallen på Tvedvangen er fyldt op til randen.

Det bliver den måske i aften til slaget mod Rungsted, hvor både hjemmehold og gæster har gjort god reklame for opgøret.

Herlev vandt i Herning og Vojens med 1-0 og tabte senest med 4-5 i Esbjerg efter en kamp, hvor Asperup og co. leverede adskillige comebacks, inden det blev til en hjemrejse uden point.

Men alle tre resultater, der måske-måske indikerer, at Herlev i denne sæson er rustet til at spille med, når vi kommer frem til kvartfinalen. 

Det er fremtidsmusik, i aften gælder det for Herlev en kamp mod Rungsted, der "grindede" sig til en sejr mod Herning i onsdags. Det blev 3-2 på Rasmus Anderssons overtidsmål. 

Rungsted har ambitioner om at nå en top fire-placering før slutspillet, og det kræver vel endnu en sejr i aften i det sjællandske opgør. 

Det forventer vi: At Herlev kommer med stor power og fysik for at ramme et Rungsted-hold, der stadig døjer med skader og dermed også måske kræfter, som kampen skrider frem.

Hold øje med: Matthias Asperup elsker kampe, hvor der er tryk på og stemning. Sådan en kamp bliver det i aften. Og Brett Thompson er igen tilbage på sin gamle hjemmebane. Det glæder han sig til.

Skader/karantæner: Herlev var uden Tiago Vinterberg mod Esbjerg for nylig, mens Rungsted mod Herning spillede uden Isak Wallin, Simon Fredriksson, Jacob Gammelgaard, Mathias Røndbjerg, Nick Moutrey og Frederik Bjerrum. 

Historikken: Herlev vandt 4-3 i det første opgør i Rungsted og gentog sejren (4-2) hjemme i det andet opgør. Senest vandt Rungsted dog 2-0 i Spar Nord Arena.        

Statistikken: Tim Daly har scoret 10 mål fra sin backposition og har gennemgående leveret en fin sæson. Ovre i Herlevs backlinje står Anton Johanssons 17 assister som Metal Ligaens bedste, når det gælder backer. 


GORDON BALLHORN bliver ny back i Herning Rungsted låner svensk målmand