Kampstart 20:00 i Kvik Hockey Arena

Så er vi der igen. 

Herning og SønderjyskE tørner sammen i endnu et topopgør. SønderjyskE vandt med 5-2 i fredagskampen, som var vældig intens - mere end den var velspillet.

Og nu gælder det altså returen i Kvik Hockey Arena, hvor statistikken (se nedenfor) tilsiger midtjysk sejr.

Det er næsten slutspilsagtigt med kampe to dage på stribe og det bliver formentlig lige så intenst og endnu en aften, hvor stor disciplin både i spillet og i forhold til udvisninger bliver en solid faktor.

Også et opgør mellem to hold med fire meget stærke angrebskæder og med stort set samme antal spillere ude af lineuppen. 

Herning og SønderjyskE spiller altid gode ishockeykampe og den kan altså også ses klokken 20 på TV2 PLAY. 

Skader/karantæner: Mathias Bau og Brett Perlini ude for Herning i aftes. Og så husker vi, at Petter Hansson er ude for sæsonen, ligesom Mathias Borring er langtidsskadet for SønderjyskE. Cam Spiro, Steffen Frank og Nicolai Bryhnisveen var derudover ude for sønderjyderne i aftes. 

Det forventer vi: Et lige så tæt slag som i går og statistikken tilsiger altså, at Herning vinder på grund af hjemmebanen.

Statistikken: De sidste NI kampe mellem de to hold i Metal Ligaen er endt med hjemmesejr. 

Historikken: Det var tredje opgør i indeværende sæson i går. SønderjyskE vandt 4-3 i den første kamp hjemme, Herning slog igen med at vinde 4-1 i Kvik Hockey, mens det altså blev 5-2 i aftes. 

Hold øje med: Vores reporter i går roste følgende spillere: Sønderjydernes bedste på dagen var Patrick Galbraith og den dobbelte målscorer Charlie Combs. Mens man hos udeholdet bemærkede en meget arbejdsom kaptajn Morten Poulsen og en energisk Lukas Lundvald.


SønderjyskE sejrede i overtid i Herning HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Herning