Kampstart 19:30 i Kvik Hockey Arena

Der er lagt op til en aften med masser af mennesker og god stemning på Kvik Hockey Arena. 

Der har været tryk på billetsalget - både hos sponsorer og det "almindelige" publikum, og der er med garanti også en fyldt udebaneblok fra Vojens og omegn. Herning mod SønderjyskE er en "nyklassiker", der trækker tråde tilbage til årene fra 2005-2015, hvor de to klubber skiftedes til at vinde DM-guld.

Herning tog det seneste guld i 2012, SønderjyskE i 2015 og begge organisationer higer efter et nyt guld.

Metalligaen.tv: Søren Kaster og Michael Eskesen kommenterer - masser af hockeysnak, også i pauserne.

- Vi er ikke længere Danmarks ishockeyby nummer ét. Det gør ondt at erkende det, men det er sådan, det er. Men venner, vi er en af de mest seriøse kandidater til titlerne - igen. Det, synes jeg, sidste sæson viser med al tydelighed. Hvis vi kigger på den forgange sæson med afsæt i disse betragtninger, er det derfor også svært at nå frem til en anden konklusion, end at vi havde en godkendt sæson rent sportsligt, sagde formand Claus Sørensen til den nylige generalforsamling i Blue Fox.

I et interview med Der Nordschleswiger sagde Sønderjyske-direktør Klaus B. Rasmussen om klubbens ambitioner.

- Jeg vil være skuffet, hvis vi ikke bliver mester indenfor de næste tre sæsoner. Så ambitiøse er vi, og vi tør også sige det højt. Allerede i den her sæson skal vi være en seriøs kandidat og have titler indenfor rækkevidde. Så må vi se, hvad det rækker til. Vi ved også, at småting og marginaler kan gøre forskellen, når det hele afgøres. 

Skader/karantæner: Er det to friske hold, der dukker op i aften? Vi får se, når sæsonens første opstilling offentliggøres. 

Hold øje med: Brett Thompson i sin tredje danske klub efter Herlev og Rungsted. Will Pelletier som SønderjyskE's nye playmaker.

Metalligaen.tv: Søren Kaster og Michael Eskesen kommenterer - masser af hockeysnak, også i pauserne.

Det forventer vi: Hård, intens fight. Herning smal favorit med hjemmebanen in mente.

Historikken: Sidste sæsons kampe var helt lige i grundspillet. Ni point til hvert hold.

Statistikken: Selv om de seneste guldmedaljer er langt væk, er Herning med 16 mesterskaber den mest vindende klub i dansk ishockey, SønderjyskE/Vojens indtager tredjepladsen med ni titler, KSF har 10. 


Dramatisk kamp: Herning slog SønderjyskE i overtid Hørsholm Skøjtehal bliver til Concordium Arena