Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Spændende match i aften i Spar Nord Arena. 

Odense har fået en fin sæsonstart og møder ind med masser af selvtillid efter en uges pause. 

Seneste match var den sikre 5-1-sejr over Rungsted for en uge siden, hvor en stærk anden periode var nok til at hive sejren hjem. 

Her scorede Odense fem gange med Jonathan Brinkmans forrygende solo som toppen. 

Også værd at bemærke, at letten Filips Buncis virkelig har skudt sig i gang. Han scorede to gange mod Rungsted og ligner en mand, der mindst kan blive lige så skarp som Odenses sidste "angriber-lette" Gunars Skvorcovs. 

I aften kommer et Esbjerg-hold, der har fået en lidt blandet start, men som er fyldt med selvtillid efter sejr i Vojens og hjemmesejr over Rødovre uden de store problemer. 

Kampen i Odense er en god test for vestjyderne. 

Som regel spiller de to mandskaber tætte og fysiske kampe, og kan Esbjerg hive en sejr med hjem i aften, så kan man slå en streg over en lidt tøvende sæsonstart.

Glem heller ikke, at Odense og Esbjerg er to af de mandskaber, der rigtig gerne vil med til Metal Final4 og derfor er kampen i aften ekstra vigtig. 

Esbjerg havde Henriksen på mål mod Rødovre, spændende om det bliver Henriksen eller Jake Smith, der dukker op i buret i aften. 

Historikken: Vi husker tilbage til det seneste slutspil, hvor Esbjerg hev en 4-3-sejr hjem i kvartfinaleserien. Odense og Esbjerg delte kampene i grundspillet sidste sæson.

Hold øje med: Oscar Öhman kom på tavlen for Esbjerg mod Rødovre, Jonathan Brinkman har fået en god sæsonstart for fynboerne med sit dejlige teknisk anlagte spil. 

Statistikken: Værd at bemærke, at Odenses fjerdekæde med Maddock, Bjerrum og Boesen spillede omkring 10 minutter senest. Tør Thompson fortsætte med den linje? Simon Grønvaldt har leveret tre assister i de seneste to kampe. "Den gamle" kan endnu. 

Det forventer vi: At det bliver en helt tæt match. Vigtigheden af Final4-point er stor og det vil de to hold med sikkerhed få at vide inden kampstart. 

Metalligaen.tv: Har Michael Damsted på plads i Spar Nord Arena i aften.

Skader/karantæner: Odense var senest uden Michael Prapavessis og Mathias Mølgaard, mens Esbjerg mod Rødovre manglede Philip Larsen. Tobias Ebener, Victor Sand og Yanick von Bergen var ikke med på kamprapporten. 


TO SPILLEDAGES KARANTÆNE til Santeri Suistio, Frhavn White Hawks White Hawks henter 30-årig svensker