Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Odense Bulldogs har fået en forrygende start på sæsonen med otte point i tre kampe.

Senest leverede fynboerne et fornemt comeback på den svære udebane i Herning, hvor 0-2 blev vendt til en 3-2-sejr efter straffeslag.

En af skytterne, der scorede på straffeslag var lettiske Gunars Skvorcovs, der gennem 65 minutter også var Odenses og isens bedste.

Skvorcovs tog et hav af gode beslutninger og beviste, at Odense valgte den rette løsning ved at forlænge med ham. I aften skal den lettiske strateg og holdkammeraterne møde Rungsted Seier Capital.

Nordsjællænderne står med tre kampe og tre point. Alle hidtidige kampe har været tætte og med lidt held kunne Rungsted-udbyttet have været det dobbelte.

Så der er grund til fortrøstning efter en tæt fredagskamp mod SønderjyskE, hvor Jack Jacome blev dobbelt målscorer og matchvinder oveni.

Så Rungsted kommer med optimisme til mandagskampen på Fyn.

Det forventer vi: At Odense vil forsøge at sætte sig på kampen med tung fysik og fire rullende kæder. Spørgsmålet er om Rungsted kan stå for presset mod et fynsk hold, der har fundet melodien lige fra sæsonstart.

Hold øje med: Jonathan Brinkman leverede også en fin kamp i fredags og er faldet godt til hos Bulldogs. Rungsteds Morten Jensen stod for to assister mod SønderjyskE fredag.

Historikken: Sidste sæsons kampe bød på fire sejre til Odense og to til Rungsted. Tre af Odenses sejre var dog i overtid.

Statistikken: Odense har tabt første periode i alle hidtidige tre kampe. Rungsted har tabt to første perioder og spillet uafgjort i den tredje. Hvem skal godt fra start i aften?

Skader/karantæner: Begge hold stort set fuldtallige, Odense dog uden Alberto Pison.

CHL: Aalborg fik svenske klø Herlev sled sig til overtidssejr over Herning