Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Dette er et virkeligt fredagsbrag.

Odense Bulldogs er kommet forrygende fra start og er der et hold, en klub og en organisation, der er sulten efter at komme med i Metal Final4, så er det virkelig Bulldogs. 

Lad os skrue tiden tilbage til sidste sæson, hvor Odense faktisk var kommet endnu bedre ud af starthullerne. Her var Odense med i top fire i samtlige de 15 første spillerunder og missede altså først Metal Final4 i absolut sidste spillerunde, inden cuttet blev lavet. 

Der er helt sikkert lært en lektie i Odense-organisationen fra i fjor. Fynboerne kan tage et alvorligt skridt fremad mod Final4 ved at slå SønderjyskE i aften, og det har virkelig fungeret for Odense-kollektivet i denne sæson hidtil. Det ser ud til, at både toppen og bredden er en tand bedre end sidste sæson, men glem dog heller ikke at sæsonen er ung endnu. 

SønderjyskE kommer med en stærk 4-2-sejr over Aalborg i tasken og har også brug for point i Metal Final4-ræset. Det er sjovest at køre den tur fra forhjul. 

- Nu gælder det Odense som er kommet rigtigt fint igang i den her sæson. Det er fredag og der vil være knald på både på og udenfor isen.
De vil helt sikkert komme med alt de har fra start for at tage os på sengen, men vi skal være klar fra den første puck smides og så skal vi igen spille 60 minutters koncentreret ishockey – vi skal holde os til vores egen gameplan, og så skal vi spille simpelt uden stor risiko – kan vi det, så tror jeg også på at vi kan lave et godt resultat, siger SønderjyskE-backen Gustav Nielsen til klubbens hjemmeside. 

Hold øje med: Netop Gustav Nielsen spillede en stor kamp mod Aalborg kulminerende med 1-0-scoringen. Hos Odense er lettiske Filips Buncis virkelig stærkt kørende for tiden og ligner et storkøb for fynboerne. 

Det forventer vi: Det bliver en hård, intens og stenhård fight. Slutspilsstemning. 50-50.

Metalligaen.tv: Har Michael Søvsø som kommentator og Bo Skelmose på kameraet. 

Historikken: Ingen overtid i sidste sæson, hvor SønderjyskE vandt fire ud af seks kampe.

Statistikken: Odense har otte point i tre kampe på hjemmebane, mens SønderjyskE efter 4-5 i Herlev i overtid kun optræder for anden gang på udebane i denne sæson.

Skader/karantæner: Odense havde senest Fredrik Bergvik og Michael Prapavessis, mens SønderjyskE mod Aalborg stillede uden William Pelletier. 


OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls SVENSK OG DANSK FORSTÆRKNING TIL HERLEV