Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre har ganske enkelt haft en træls sæson. 

Da Mighty Bulls tidligt på sæsonen havde fuldt hold, gik det faktisk ganske godt, men isolerer man for eksempel holdenes sidste 25 kampe, er Rødovre to point dårligere end Odense, og det fortæller alt om et forløb med voldsomt mange skader og problemer med at finde den nødvendige rytme i kæderne og i spillet generelt.

Det betyder en sikker ottendeplads i grundspillet inden matchen i aften mod Frederikshavn, der bliver den anden kamp på stribe uden tilskuere efter matchen mod Aalborg.

Nordjyderne kan med en sejr - og et Rungsted-nederlag i Odense - rykke op på den fjerdeplads, der giver bonuspoint i det reviderede slutspil. Det kræver et mere intensivt spil end i fredags mod SønderjyskE.

Her brugte træner Jari Pasanen for første gang Kyle Hope som angriber.

- Vi var nødt at finde ny energi ved at ændre kæderne lidt. Han gjorde det fint som forward. Han er en stor fyr, god med pucken og var tæt på at score et mål. Jeg ville se inden slutspillet, hvordan han klarede det som forward, og han gjorde det godt, mener Jari Pasanen.

Skader/karantæner: Rødovre stillede senest mod Aalborg uden Nicklas Carlsen, Kasper Larsen, Jonas Sass, Thomas Olsen, Kim Johansson, Teemu Virtala og Nikolaj Zorko, mens Frederikshavn i dag skulle have Rasmus Søndergaard tilbage og dermed kun efterlader Mathias Mølgaard på skadeslisten. 

Historikken: Frederikshavn har fire sejre over Rødovre i de fem indbyrdes opgør i sæsonen, hvor det seneste endte med en 5-2-sejr til nordjyderne på hjemmebane.

Statistikken: Begge hold kommer ind med et skidt formbarometer til kampen. Frederikshavn med tre nederlag på stribe, Rødovre med blot et point i de seneste otte kampe. 

Det forventer vi: Frederikshavn har noget at spille for og samtidig færre folk ude. Nordjyderne må forventes at være favorit og køre tre point hjem i aften. 

Hold øje med: Kyle Hope blev som skrevet til sidst i kampen mod SønderjyskE skubbet op i angrebet. Måske et kort, der trækkes igen hos White Hawks? Hos Rødovre virker en mand som Steffen Klarskov til at være den, der kommer med energi for øjeblikket. Også i aften?


Aalborg-direktør: Denne sag er større end det sportslige OPTAKT: Esbjerg Energy-SønderjyskE