Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Det her kan blive en højdramatisk omgang. Rødovre kæmper for at lukke ned for et dårligt formbarometer, mens gæsterne fra Herlev er stærkt kørende med to sejre ud af de tre seneste.

Ørnene hælder ganske enkelt mål ind for tiden, og lige nu er det sådan, at scorer den ene topspiller ikke, så rammer den næste målet. Johan Skinnars er måske "gået lidt i stå" med målscoringen, men det har blot betydet, at Victor Rollin Carlsson og Alexander Lindqvist-Hansen har taget over. 

Så det kan blive svært for Rødovre at stoppe Herlevs forrygende angreb i aften. Forsvaret har ikke ligefrem fungeret strålende hos Mighty Bulls på det seneste. Der skal ske noget. 

Matt O'Connor har fortsat sit glimrende spil i buret, men der er altså gået 13 mål ind hos ham i de senest tre kampe, så arbejdet foran ham skal skærpes.

Historikken: Rødovre har traditionelt krammet på aftenens gæster. I sidste sæson vandt Rødovre fire af fem kampe mod Herlev, i alt har Rødovre vundet 12 af de seneste 15 kampe mod Herlev, og er stadig storebror i forholdet. Men Herlev kan slå et hul til både Rødovre og Rungsted med en sejr i aften.

Statistikken: Herlevs tre mest scorende spillere, Skinnars, Rollin Carlsson og Thompson er et, to, tre på topscorerlisten, og har i alt lavet 37 point. Rødovre tre mest scorede spillere, Klarskov, Eller og Asperup står for 18 point. Lige nu er Herlev klart farligst på den front. 

Duellen: Der er store forventninger til to af de finske backer på isen i aften. Niklas Tikkinen har allerede opfyldt dem, mens Miro Keskitalo nok får megen spilletid, men uden at have leveret mere end tre assister. 

Det forventer vi: At Rødovre sædvanen tro vil sætte tempo fra start, men med respekt for Herlevs omstillinger. Gæsterne er med stor selvtillid og en nylig sejr i Rungsted lille favorit - selv på en udebane, de bestemt ikke holder af. 

Skader/karantæner: Herlev holder sig mere eller mindre uden skader, mens Rødovre altså stadig har Kasper Jensen ude. Marco Illemann er formentlig også stadig ude, men ventes snart tilbage. Måske et hurtigt comeback i en svær defensiv tid. 


Esbjerg jubler: Pistolen godkendt før topholdets besøg UGENS MÅL: Snævert russisk oplæg, perfekt Frederiksen-finish