Frederikshavn-scoring på det perfekte tidspunkt i kampen i Herning

Kampen var pludselig på vippen søndag eftermiddag i Herning.

Frederikshavn havde ellers ført 4-0 efter to perioder i Kvik Hockey Arena, men hjemmeholdet lancerede et heftigt comeback og kom tilbage i kampen. I tiden 53:12 reducerede Lasse Lassen til 3-4 for Herning, men der var ikke engang gået et minut, inden Frederikshavn slog igen.

Og hvilken detalje, nordjyderne gjorde det med.

Aleksandr Bumagin var på spil bag mål med et par fine, snævre driblinger og blev presset af et par Herning-spillere, som han elegant satte af. Christopher Frederiksen stod klar med bladet og fik en pasning fra Bumagin.

Frederiksen tog imod på flotteste vis. Et par skøjtetag senere vippede han den direkte over i modsatte kryds. Fremragende finish af Christopher Frederiksen, der dermed gjorde det til 5-3 i kampen, der endte 6-4 til gæsterne.

Det var kulminationen på en stor kamp af både Bumagin og Frederiksen, der måske er i gang med at finde melodien for alvor efter en start under forventning - især fra russerens side.

OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Herlev Eagles Stort overskud i selskabet bag White Hawks - plus for 10. år på stribe