Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre Mighty Bulls er ude efter revanche og kommer i revitaliseret form i forhold til nederlaget i Odense lige efter nytår. Siden dengang har Rødovre vundet over både Esbjerg og SønderjyskE og synes på vej ind i en god form.

Derfor må vi antage, at det er et skarpere Rødovre-mandskab vi får at se i aften end det, der optrådte i Odense og tabte 3-4 forrige søndag. 

- Når vi spiller sammen som en enhed, og tingene lige flasker sig, målmanden står godt og folk ofre sig og blokker skuddene, og vi scorer på vores chancer, så er vi et godt ishockeyhold, siger Steffen Klarskov til Rødovre Lokal Nyt.

Han har spillet fremragende på det seneste, og var en af løftestængerne i Rødovre sidste succesuge. 

Hos Odense er der også kæmpe optimisme for tiden. To gange har fynboerne været udspillet mod Aalborg i egen hule, men søndag lykkedes det at vende 0-3 til en 6-5-sejr i overtid. Sikke en fremragende start på 2020 for Odense, og man kan mærke en vis optimisme spire, selv om fynboerne altså ikke når slutspillet i den her sæson. 

Kommer der amerikansk islæt i form af Jack Walker og Sam Povorozniouk vil det blot give endnu mere blod på tanden og fart i Bulldogs-holdet. Spørgsmålet er selvfølgelig, om papirerne er kommet i orden. 

Historikken: De første fire opgør mellem Rødovre og Odense har alle været tætte med resultaterne 3-2 (efter overtid), 3-1 og 4-3 i Rødovre-favør samt den seneste 4-3-sejr til Bulldogs.

Det forventer vi: Et Rødovre-hold, der vil forsøge at skøjte løs og lægge pres på Odense fra start og på den måde presse Bulldogs-mandskabet til at lave fejl. Kan Odense stå imod endnu engang. 

Statistikken: Den helt store forskel på Odense "før og nu" er, at fynboerne pludselig er begyndt at ramme skiven. Odense har blot scoret lige over to mål i gennemsnit pr. kamp, hvis man ser over hele sæsonen, men i de seneste to kampe har fynboerne scoret hele 10 mål i alt, mens Rødovre har genfundet de defensive dyder ved at holde både Esbjerg og SønderjyskE nede på to mål i sidste uge. 

Hold øje med: I forlængelse af Odenses "målrus" er det blot at fremhæve en spiller som Lukas Lundvald Nielsen, der virkelig er blevet træfsikker på det seneste kulminerende med hattrick mod Aalborg. Hos Rødovre fandt Marko Virtala garnet i sidste uge med tre scoringer i to kampe.

Skader/karantæner: Matthias Asperup, Nicklas Carlsen, Miro Keskitalo, Kasper Larsen, Matt O’Connor, Jonas Sass, Christoffer Frænell og Magnus Galby var ude hos Rødovre senest mod Esbjerg, mens Odense manglede Oliver Anker Christensen og Asger Petersen mod Aalborg. 

 


OPTAKT: Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks OPTAKT: SønderjyskE-Rungsted Seier Capital