Kampstart 19:00 i PM Montage Arena

Frederikshavn har haft styr over Herlev i indeværende sæson med fire sejre og 11 point i fire kampe, og White Hawks er et af de få hold, der virkelig har formået at holde godt fat i Herlevs stærkt berømmede førstekæde.

Nordjyderne er stadig på andenpladsen, men leverede en weekend uden point og med nederlag både mod Herning og Esbjerg, hvilket betyder, at Pasanens tropper hurtigt kan dumpe nedad i tabellen, hvis det bliver til et nederlag eller to mere.

Et nederlag i aften kan i princippet sende Frederikshavn helt ned på femtepladsen, hvis de andre resultater går den forkerte vej, og så langt nede i tabellen har nordjyderne ikke været siden meget tidligt på sæsonen.

Herlev på syvendepladsen kan komme op på tre points afstand i forhold til White Hawks med en sejr, og hvis Herlev vil opad i tabellen, så skal det også blive til sejr i aften.

For nok har Herlev blot to point op til Herning og SønderjyskE, der ligger lige foran i tabellen, har tre kampe færre end Eagles, der kan blive isoleret på syvendepladsen, hvis resultaterne ikke flasker sig i aften.

På mange måder er det derfor en yderst vigtig kamp for begge mandskaber i PM Montage Arena.

Historikken: Herlev har altså haft det svært mod Frederikshavn i indeværende sæson. På hjemmebane har den heddet 1-4 og 2-4, mens Frederikshavn hjemme har vundet 7-3 og 2-1 efter overtid. 

Statistikken: Formbarometeret over de seneste fem kampe sender Herlev til bunds med fem point sammen med Rødovre og Odense, mens Frederikshavn lige over kun har et point mere. 

Hold øje med: Det haltede lidt med målmandsspillet hos Herlev mod Rungsted søndag. Starter Elmose i aften efter at have holdt buret rent i anden halvdel af kampen? Hos Frederikshavn er det længe siden, vi for alvor har haft Søren Nielsen i spotlyset. 

Det forventer vi: At Herlev forsøger at komme aggressivt ud for at score det første mål og dermed komme godt fra start. Det er yderst vigtigt, hvis ørnene skal ryste Frederikshavn og måske hente den første sejr i sæsonen i "fuglenes opgør". 

Skader/karantæner: Herlev havde alle folk til rådighed søndag mod Rungsted, hvor Frederikshavn manglede langtidsskadede Mathias Mølgaard og heller ikke havde Mikkel Hansen med i Esbjerg. Værre var det for nordjyderne, at Aleksander Bumagin også sad ude. 

 


Mario Simioni: Nu ved spillerne, hvad de er i stand til OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs