Måden, som SønderjyskE vandt Continental Cup på, imponerede træneren

Mario Simioni var en træt, men meget lykkelig mand søndag aften efter sejren over Cracovia Krakow, der sikrede sønderjyderne Continental Cup. Han var ligeledes mentalt udmattet efter en weekend, der havde budt på tre hårde ishockeykampe og masser af videoarbejde for Simioni og den assisterende træner Jan Jensen.

- Men tænk på spillerne. Fysisk var de hårdt, hårdt presset og mange af dem var ”banged up” af småskader inden den sidste kamp. Ingen af dem sagde noget til mig, og det viste, HVOR meget de ville vinde den her turnering. Det var virkelig stort at vinde den her turnering og skrive historie for dansk ishockey, sagde Mario Simioni.

Han glædede sig samtidig over, at han nu har både guld, sølv og bronze i Continental Cup hjemme på sin medaljevæg i stuen i Vojens.

- Jeg sagde til Helle (Mario Simionis sambo), hvor stort det ville være at hænge den guldmedalje op ved siden af sølv- og bronzemedaljen. Måske er jeg den første træner nogensinde, der har alle tre Continental Cup-medaljer hængende. Jeg takkede spillerne for at have gjort det muligt. De leverede en fantastisk holdindsats, konstaterede han.

Mest glad var Mario Simioni for måden, som Continental Cup-guldet blev vundet på. SønderjyskE spillede det bedste ishockey i sæsonen og leverede aggressiv, målsøgende ishockey som ikke set tidligere.

- Vi spillede mod tre hold på et meget højt niveau, og spillerne ved nu, hvad de er i stand til. For os er det mentalt ekstremt positivt, hvad vi leverede i weekenden, og det giver os noget at arbejde med i trænerstaben. Det har taget fem måneder, men Kim (Lykkeskov) og jeg har forsøgt at skabe et hold, som kan stå distancen, ikke et hold, som skal spille flashy ishockey i den regulære sæson. Jeg er virkelig ”pumped” over, at mit hold kan spille ishockey, som jeg ønsker det, sagde Mario Simioni efter triumfen.


OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox OPTAKT: Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks